Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Ponovo derbi u Pločama,ovoga puta dolazi Arena
  • Pratite nas na…

Ponovo derbi u Pločama,ovoga puta dolazi Arena 

MNK Porto Tolero

Ponovno se derbi kola igra u pločanskoj dvorani,a ovoga puta će Porto ugostiti splitsku Arenu koja je dosada samo jednom 'prosula' bodove i to protiv Metkovića.Sa druge strane,Porto je više puta kiksao,kod Squerea,Hr. Dragovoljca te Crnice,ali je zanimljivo da su sve tri utakmice igrane u gostima dok su kod kuće sa 100 postotnim učinkom.Pločani sigurno idu po pobjedu kako bi smanjili zaostatak te će ovo biti jako težak test za Kekezovu ekipu koja cilja na prvu ligu.

Kod ekipe Porta neće biti najiskusnijeg člana Borisa Malića koji se u zadnjoj utakmici protiv Tina ozljedio te će biti van terena još jedan tjedan.Uz Malića na raspolaganju neće biti još uvijek Vrnoga te Družijanić zbog ozljeda,a ostatak ekipe je spreman za utakmicu.Iz Ploča se nadaju da će Raguž zadržati trenutnu formu nakon što je zadnju utakmicu zabio hat-trick te naravno Marin Džeko koji je najbolji strijelac kluba u sezoni.

Sa druge strane,kod ekipe iz Splita se može izdvojiti fantastični Olujić koji je ove sezone u odličnoj formi iz utakmicu u utakmicu briljira na terenu.Također treba izdvojiti Pavića te Perišića koji su prošlu utakmicu praktički sami iščupali Arenu iz problema.

Utakmica će se odigrati u subotu u 20:45h u dvorani Doma Športova Ploča.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.