Trenutno ste ovdje Home » BMNT 'Ploče 2012' » BMNT ‘Ploče 2012′: Pobjednik CB Tropicana, ekipi Mali Raj drugo mjesto
  • Pratite nas na…

BMNT ‘Ploče 2012′: Pobjednik CB Tropicana, ekipi Mali Raj drugo mjesto 

CB Tropicana

Pobjednička ekipa CB Tropicana

Danas je završen i 6. po redu Božićni malonogometni turnir ‘Ploče 2012′, a pobjednička ekipa je CB Tropicana koja je u finalu savladala ekipu Mali Raj sa 3-1 dok su u utakmici za treće mjesto bolji od Udruge lađara Jerkovac bili malonogometaši MNK Tin – Autokomerc.

U utakmici za treće mjesto smo mogli vidjeti vrlo izjednačenu utakmicu gdje se na poluvrijeme otišlo sa 1-1, a strijelci prvog dijela su Duje Medak za Ud. lađar Jerkovac i sa druge strane Alen Govorko za MNK Tin. U drugom dijelu utakmice vrgorčani su ušli dosta bolje te su preko Zorana Rakušića uspjeli postići još dva pogotka te tako osvojiti treće mjesto na turniru.

Između dvije utakmice, kao i svake godine, odigrala se revijalna utakmica mlađih pionira između MNK Porto Tolero i NK Jadran LP. Kao pobjednik ove utakmice izašla je ekipa NK Jadran LP koja je protivnika savladala sa 3-1,a ekipe su vodili Stipica Zmijarević(NK Jadran LP) i Krešimir Petrović(MNK Porto Tolero).

Nakon toga je uslijedila i finalna utakmica koju ste vjerujemo svi priželjkivali. Dvije ekipe koje su tokom cijelog turnira pokazale najbolju igru su sada trebale odmjeriti snage međusobno. Obje ekipe su imale dosta prilika već u početnim minutama utakmice, ali prvi gol na utakmici postigla je ekipa CB Tropicana za koju je strijelac bio Ante Smoljan. Nedugo zatim Toni Vučković povećaje vodstvo nakon što je obrana Malog Raja napravila grešku koju je on izvrsno iskoristio. Da bi na poluvrijeme otišli sa manjim zaostatkom pobrunio se Naid Čatić koji je postigao nevjerovatan gol gdje golman Elvis Perković praktički nije mogao ništa. Odlično se oslobodio čuvara lažnjakom te pogodio za 1-2. Drugo poluvrijeme Mali Raj je pokušavao zabiti izjednačujući gol te su konstantno napadali što im se odbilo o glavu te im je Nikola Grgurinović nakon kontre zabio još jedan pogodak i tako riješio utakmicu. Do kraja utakmice Mali Raj je krenuo s golmanom-igračem, ali bez uspjeha te je CB Tropicana osvojila prvo mjesto na turniru dok je drugo pripalo ekipi Malog Raja.

Nakon što su odigrane sve utakmice došao je red na dodjelu nagrada najboljim pojedincima gdje je nagradu za najboljeg golmana dobio golman Malog Raja Adrijano Dujmović. Najbolji strijelac turnira bio je Antonio Vučković sa 7 pogodaka ujedno i član pobjedničke momčadi iz koje je također izabran i najbolji igrač turnira, Nikola Grgurinović. Nagrade za najbolje pojedince uručile su rukometne reprezentativke iz Ploča, Marta Žderić i Ivana Jelčić dok je pehare za tri prvoplasire ekipe uručio gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić.

Pobjedniku turnira uručen je jedan pokal u trajno vlasništvo, jedan u prijelazno i nagrada od 20.000 kuna, a poraženi u finalu dobili su novčanu nagradu od 4.000 kuna te trećeplasirana ekipa 2.000 kuna uz pokale u trajno vlasništvo.

Organizator turnira je MNK Porto Tolero dok su pokrovitelji Grad Ploče i Dubrovačko-neretvanska županija,a suci turnira bili su redom: Mario Šetka, Emil Tomašević, Ivan Kaleb, Zdravko Kuran te Goran Proleta.
————————————————————————————————————————————————
MNK TIN/AUTOKOMERC-UDRUGA LAĐARA JERKOVAC 3-1 (1-1)

MNK Tin/Autokomerc: Josip Akmadža, Mile Herceg, Mate Herceg, Zrinko Markotić, Zvonko Markotić, Luka Radalj, Alen Govorko, Mario Herceg, Dragan Stanković, Antonio Bebić, Zoran Rakušić.

Ud. lađara Jerkovac: Petar Barun, Ivan Bilan, Marin Petković, Antonio Galov, Andrija Bebić, Ante Batinović, Duje Batinović, Duje Medak, Zvonimir Dragović, Nedo Ereš.

0:1 Duje Medak
1:1 Alen Govorko
2:1 Zoran Rakušić
3:1 Zoran Rakušić

Akumulirani prekršaji:
MNK Tin/Autokomerc: 2+4
Ud. lađara Jerkovac: 4+4
————————————————————————————————————————————————
NK JADRAN LP-MNK PORTO TOLERO 3-1 (2-1)

NK Jadran LP: Tino Karamatić, Duje Vuletić, David Dropulić, Marko Musulin, Ante Medak, Ivan Ćavar, Duje Trampa, Marin Romić, Ante Rakušić, Luciano Lovrić, Luka Tomašević.

MNK Porto Tolero: Petar Musulin, Mario Vukanović, Robert Petrović, Josip Sušac, Marin Mateljak, Martin Musulin Liso, Vjeko Majstrović, Ante Petrović, Gabrijel Bošnjak, Domagoj Domić, Alen Tomanović, Luka Gašpar, Dalmatino Barbir.

1:0 Marin Romić
2:0 Marin Romić
2:1 Domagoj Domić
3:1 Marin Romić
————————————————————————————————————————————————
CB TROPICANA-MALI RAJ/IVO MIX 3-1 (2-1)

CB Tropicana: Elvis Perković, Toni Vučković, Nino Markić, Tonći Pirija, Pjero Andrijašević, Alen Mušan, Saša Burđelez, Nikola Grgurinović, Božo Pavlović, Ante Smoljan, Dino Primorac, Hrvoje Juras.

Mali Raj/Ivo Mix: Adnan Delihasanović, Davor Marković, Salžin Jelčić, Naid Čatić, Edis Mršo, Ante Galić, Ante Tole, Adijano Dujmović, Tomislav Galić.

1:0 Ante Smoljan
2:0 Toni Vučković
2:1 Naid Čatić
3:1 Nikola Grgurinović

Akumulirani prekršaji: 
CB Tropicana: 2+3
Mali Raj/Ivo Mix: 2+2
————————————————————————————————————————————————
Želimo se zahvaliti svim ekipama, igračima, navijačima i sponzorima koji su nas pratili kroz ovaj turnir. Nadamo se da ste svi skupa uživali u utakmicama i dobroj atmosferi na tribinama, te se nadamo da se vidimo i dogodine.

U ime MNK Porto Tolero želimo Vam sretan Božić, ugodne blagdane i uspješnu Novu 2012. godinu!

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.