Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Bošković u Brotnjo; Marković slobodan; povratak virtuoza Družijanića
  • Pratite nas na…

Bošković u Brotnjo; Marković slobodan; povratak virtuoza Družijanića 

Alen Družijanić protiv MNK Squere 2012

Alen Družijanić protiv MNK Squere 2012

U drugi dio sezone Porto Tolero će ući sa promjenama u ekipi. Naime, Goran Bošković je napustio klub u dogovoru dok je Marković dobio slobodne ruke u izboru kluba. Sa druge strane, što se povrataka tiče, na terene se vratio malonogometni virtuoz Alen Družijanić nakon oporavka od ozljede koju vuče duže vrijeme.

Nakon tri godine igranja u redovima pločanskog drugoligaša, Goran Bošković će pojačati trenutno prvoplasirani Brotnjo iz Čitluka koji se trenutno natječe u Prvoj ligi malog nogometa FBiH. Bošković je u ponedjeljak dobio ispisnicu i brisovnicu te je tako napustio Porto Tolero. Odličan igrač koji je falio Pločanima u prvom dijelu sezone, ali radi posla u školi nije mogao nastaviti trenirati i igrati. Puno sreće želimo profesoru kako u privatnom tako i u sportskom planu.

Alen Družijanić se u ponedjeljak priključio treninzima prve ekipe nakon duže stanke zbog ozljede koju je zadobio na jednoj od ljetnih pripremnih utakmica nakon što se sudario sa protivničkim igračem. Ako se stvari poklope onako kako svi očekuju Družijanić će biti pravo pojačanje u nastavku i ne baš uspješne sezone.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.