Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Derbi kola u Pločama: Porto dočekuje Squere
  • Pratite nas na…

Derbi kola u Pločama: Porto dočekuje Squere 

MNK Porto Tolero - Crnica

MNK Porto Tolero - Crnica

U subotu će se u dvorani Doma športova u Pločama igrati derbi kola, susret dva sportska prijatelja, ali i dva velika rivala, ujedno i zasigurno dva najkvalitetnija županijska kluba. 

Porto Tolero utakmicu dočekuje u pozitivnom ozračju nakon upisane pobjede u Šibeniku te formu želi zadržati pobjedom kod kuće. Kod ekipe Pločana će nedostajati Marko Raguž, dok će Saša Burđelez biti dulje vrijeme van terena nakon što je danas u jutarnjim satima operirao koljeno. Uz Burđeleza i Družijanić čeka operaciju koljena te neće biti u sastavu. Upitan je i nastup najiskusnijeg igrača Porta, Borisa Malića koji se ozlijedio na utakmici protiv Crnice.

Gosti su zasigurno uz Arenu jedini pravi favoriti za prvu ligu, ali da bi zadržali korak za vodećima moraju pobjediti u subotu. Treba napomenuti da je Porto Tolero kao i Squere kod kuće gotovo nepobjediv, ali i da je dubrovački drugoligaš u gostima četiri puta bio poražen(Arena, Metković, Stari Grad, Torcida).

Ovim putem se pozivaju svi navijači Porto Tolera i ljubitelji futsala da pogledaju utakmicu koja će sigurno ispuniti epitet derbija i očekivanja navijača za dobrim futsalom. Subota, 20:45h u dvorani Doma Športova.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.