Trenutno ste ovdje Home » Novosti » I ove godine Porto Tolero na turniru u Metkoviću
  • Pratite nas na…

I ove godine Porto Tolero na turniru u Metkoviću 

Božićni malonogometni turnir Metković 2012.

Kao i prošle godine,tako će i ove Porto Tolero nastupiti na malonogometnom Božićnom turniru u Metkoviću. Porto Tolero će ove godine predstavljati sve tri kategorije na turniru,seniori,juniori te veterani. Turnir je danas startao, a Porto će sutra odigrati dvije utakmice,prvo su na redu veterani te poslije seniori dok će juniori svoju utakmicu odigrati u ponedjeljak.

"Današnjim utakmicama pretkola u Gradskoj dvorani započinje 20. Božićni malonogometni turnir Metković 2012. Ovogodišnji je i jubilarni, a odvijati će se  pod pokroviteljstvom Grada Metkovića, a u organizaciji MNK Metković.

Ovogodišnje izdanje će se ipak razlikovati od prethodnih jer će se u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji igrati po futsal pravilima(4+1), dok će veterani igrati po sustavu  5+1.
 
Iako su organizatori zbog otežanih gospodarskih prilika bili malo skeptični o broju prijava, ali nakon završetka prijavnog roka ne kriju svoje zadovoljstvo. Sigurno će ovo biti najmasovniji futsal turnir u Dalmaciji koji bi trebao pridonijeti njegovoj daljnjoj popularizaciji.
 
Više nego zadovoljavajućem broju prijava je pridonio i vrlo bogati nagradni fond koji je ukupno je veći od 72 000 kuna.  S obzirom da je ovo jubilarno izdanje organizatori su primamljivim nagradama željeli privući što veći broj momčadi.
Pobjednika u seniorskoj kategoriji očekuje nagrada je 33.333 kuna, a drugoplasiranoj 11.111 kuna, dok će trećeplasiranoj momčadi pripasti 5.555 kuna. U juniorskoj i veteranskoj konkurenciji najbolji će zaslužiti po 5.000 kuna.
 
Inače prijavile su se brojne momčadi iz Dalmacije, ali iz susjedne Bosne i Hercegovine te i iz Crne Gore. Iako za prva kola favoriti ne prijavljuje svoje najjače adute, sigurno je za očekivati da će tijekom turnira parketom metkovske dvorane prodefilirati brojna znana imena iz futsala ali i iz nogometa.
U borbu za pobjednika u seniorskoj konkurenciji startaju 38, u juniorskoj konkurenciji 28, dok je 12 momčadi kod veterana." – preuzeto sa emetkovic.com
 
Nedjelja, 2.12.2012.
 
Porto Tolero Veterani – MNK Vrgorka (13:20)
CB Pauk-Porto Tolero – KU Dangube Bijeli Vir (17:30)
 
Ponedjeljak, 3.12.2012.
 
Bony-CB Amadeus – Porto Tolero Juniori (15:30)

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.