Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Intervju: Matko Krilić
  • Pratite nas na…

Intervju: Matko Krilić 

Porto Tolero

Porto Tolero

Ovaj tjedan za službenu stranicu Porto Tolera govori je Matko Krilić. Trenutno najbolji strijelac kluba sa tri pogotka, a prošlu utakmicu u pobjedi protiv Trogira bio je dvostruki strijelac.

Ostvarili ste i prvu pobjedu u ligi, a bio si i dvostruki strijelac u istoj. Kako ti se čini igra momčadi, možete li bolje i ima li mjesta za napredak?
“Pa iskreno bili smo sigurni da ćemo ostvarit prvu pobjedu ,jer smo znali da smo kvalitetnija momčad od Trogira. Mjesta za napredak uvijek ima. Kada to kažem mislim na našu realizaciju i ako to popravimo siguran sam da možemo pobijediti svakoga u ovoj ligi.”

S kime, uz Stjepanovića, se najbolje razumiješ na terenu?
“S Jopom igram skoro cijeli život i za očekivati je da se najbolje razumijemo ,a što se tiče ostalih suigrača nemam koga za izdvojit. Svi su super momci i dobro se slažemo na terenu, a i izvan njega.”

Square je na prvom mjestu u prvoj ligi, po tvom mišljenju, kako bi današnji Porto Tolero prošao u prvoj ligi?
“Mislim da sa svakim možemo igrati i nikome ne bi bili lagan protivnik u 1. ligi. Moje mišljenje je sredina tablice.”

Kako to da si se odlučio od malih nogu baviti futsalom, a ne nogometom kao većina drugih?
“Futsal mi je puno zanimljiviji i napetiji od nogometa. Probao sam i s nogometom, ali shvatio sam da to nije to i da je ljubav prema futsalu presudila.”

Iduću utakmicu igrate u gostima kod Ustanika. Vi ste bez poraza, oni imaju jedan poraz i jedan bod manje. Očekujete li pobjedu, i prvu u gostima ove sezone?
“Ustanik je bolji nego prošle sezone i neće nam biti nimalo lako, ali očekujemo ostvarenje prve pobjede u gostima.”

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.