Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Intervju: Zvonimir Markotić
  • Pratite nas na…

Intervju: Zvonimir Markotić 

Porto Tolero

Porto Tolero

Drugi tjedan, drugi intervju, a ovoga puta sa nama je pričao Zvonimir Markotić. Igrač koji je ove sezone pojačao redove Porto Tolera, a stigao je iz Tina, vrgoračkog drugoligaša koji je prije početka ove sezone napustio natjecanje. O čemu je pričao prvotimac Porta pročitajte ispod.

Za početak, pošto si ti jedno od ovosezonskih pojačanja Porta, kako si se snašao u novom klubu i što te privuklo u Ploče?
“Nije se bilo teško priviknuti na novu sredinu jer već od prije poznajem dosta suigrača. a novi trener i svi u klubu su jako korektni.”

Vidiš li se u budućnosti sa Portom u prvoj ligi. Možda ne ove sezone, svi tipuju na Split, no već iduće će očekivanja biti velika od vas?
“Svakako da Porto kao klub ima dugu tradiciju i respekt svih klubova pa samim time i postoji mogučnost igranja prve lige ukoliko to budu ambicije kluba.”

Odigrali ste 4-4 protiv Crnice, kako je tvoje viđenje te utakmice u kojoj si i sam bio strijelac jednog pogotka?
“Utakmica protiv Crnice bila je prva gostujuća ove sezone i mislim da smo se predstavili u jako dobrom svjetlu, Crnica je odlična ekipa i mi smo im parirali u svim segmentima pa mogu reći da smo čak i bili za nijansu bolji samo je nedostajalo malo sreće da uzmemo sva tri boda.”

U ligi vas nije najbolje krenulo. U prva dva kola imate dva remija, je li vrijeme za pobjedu?
“Svakako da je vrijeme za pobjedu, sada nam dolazi Trogir, respektiramo svakoga, ali ako mi budemo pravi mislim da pobjeda neće biti upitna.”

U ovom sastavu ste najmlađa ekipa lige, misliš li da je to presudilo u zadnje dvije utakmice, odnosno dva remija?
“Pa sve ekipe su dosta podjednake, što daje i veću važnost svakoj utakmici, nadam se da će se rad na treninzima isplatiti i da ce Porto ubrzo doći na mjesto koje mu pripada, a to je sami vrh tablice.”

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.