Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Dramatična utakmica u Šibeniku ostala bez pobjednika
  • Pratite nas na…

Dramatična utakmica u Šibeniku ostala bez pobjednika 

pt

Porto Tolero izgubio je 2 važna boda u Šibeniku nakon što su protiv Crnice odigrali 3:3. Cijela utakmica je bila uzbudljiva sa puno vraćanja igrača Porta da bi na kraju obje ekipe dobile po bod.

Prvih 5 minuta utakmice dominirao je domaći sastav koji je Porta napadao i stvarao pritisak na goste. Nakon toga inicijativu preuzima Tolero koji stvara nekoliko izglednih prilika za postizanje gola. Dvije stopostotne za Marina Džeku i Petra Marevića koje nisu iskoristili te ih gosti kažnjavaju golom za 1-0.S istim rezultatom se otišlo na poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme Porto otvara puno agresivnije i u istoj minuti postižu gol za 1-1,a strijelac je bio Marin Džeko. Nakon toga izjednačena igra od obje ekipe. Spretniji domaćini zabijaju 2 brza gola. Igrači Crnice na 2-1 povećavaju autogolom Denisa Malića nakon što ga je protivnički igrač napucao loptom koja se odbila u gol. Na 3:1 povećavaju kad je protivnički igrač išao 1 na 1 sa golmanom Batinovićem i pogodio u sami kut gola. 5 minuta prije kraja utakmice Porto u igru ubaciva golmana-igrača sa kojima je uspio zabiti 2 gola i tako osigurat bod. Oba dva gola je zabio Mišo Ramić i to oba puta pogodiviši prazan gol. Rezultat se do kraja nije mijenjao i obje ekipe su dobile po bod.

Sastav Crnice: Stipan Pešić, Toni Kursar, Mihovil Ledenko, Toni Jukanović, Mario Orlović, Toni Petrina, Antonio Suračak, Dragan Vuković, Šime Petković, Dino Belakušić, Vinko Jurković, Ivica Bumbak, Danijel Galić

Sastav Porto Tolera: Mario Batinović, Mario Rašić, Denis Malić, Boris Malić, Ivan Marković, Petar Marević, Jure Korljan, Mišo Ramić, Darko Raguž, Saša Burđelez, Josip Pear, Marin Džeko, Mateo Carević

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.