Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Squere sa šest ‘komada’ ispratio Porto
  • Pratite nas na…

Squere sa šest ‘komada’ ispratio Porto 

Marijo Batinović

 

Nastavlja se niz pobjeda Squarea. Četvrti koji im je morao priznati kako su bili uspješniji bio je Porto Tolero. Domaćini su ovom pojedom dodatno učvrstili prvo mjesto.

U prvih deset minuta županijskog ogleda u 4. kolu južne skupine Druge hrvatske lige, ujedno derbija kola, prijetio je Porto Tolero, bio opasniji od domaćina, ali nakon što je Maro Đuraš prevario svog čuvara uz aut liniju, Sašu Burđeleza, potom i vratara Marija Batinovića za vodstvo Squarea 1:0, gosti su bili 'nestali' s parketa dubrovačke dvorane. Domaćin je to kaznio.Tri minute poslije već je imao prednost 3:0.Uz to, Pločani su u 16. minuti ostali bez vratara Marija Batinovića, koji je isključen jer je zaustavio akciju domaćina rukom izvan svog kaznenog prostora. Ulogu vratara kod gostiju preuzeo je Saša Burđelez. S igračem manje u sljedeće dvije minute Pločani su se obranili, ali je ipak do kraja poluvremena još jedna lopta završila u njihovoj mreži.

U nastavku ponovno je početak pripao Pločanima. Rezultat toga su pogotci Ivana Markovića u 24. i 26. minuti. Srećom po domaćina, a na žalost gostiju, nakon toga se istaknuo u par navrata vratar Squarea Zoran Primić, a potom je isti, zaustavivši u 32. minuti akciju gostiju, iz svog prostora naciljao gornji lijevi kut praznog gola Porto Tolera za 5:2. Pobjedu domaćina potvrdio je Mato Šimunović dvije minute prije kraja.

Sastav Squerea: Prizmić, Turuk, Saulan, Cvjetković, Čagalj, Šulić, S. Rezo, Šimunović, Menalo, Đuraš, Hasanović, Matić, Gvozden.

Sastav Porto Tolera: M. Batinović, M. Rašić, I. Pear, B. Malić, J. Korljan,  S. Burđelez, J. Pear, M. Ramić, I. Marković, M. Džeko

Preuzeto sa: dubrovacki.hr

.

 

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.