Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Juniori se porazom udaljili od doigravanja, a kadeti slavili rezultatom 4-0
  • Pratite nas na…

Juniori se porazom udaljili od doigravanja, a kadeti slavili rezultatom 4-0 

xxxx

Još jedan aktivan vikend je iza nas. Obje mlađe selekcije Porto Tolera su odigrale svoje utakmice. Kadeti Porta su pobjedili Vrgorac sa 4-0, a juniori su pali tri minute prije kraja i tako se udaljili od doigravanja.

Za kadete su strijelci bili Domić, Musulin i sa dva pogotka Nikola Popaj. Porto je poveo preko Domića koji je odlično realizirao priliku u situaciji jedan na jedan, a minutu poslije Popaj zabija odličan pogodak za 2-0. Domaćini nisu prijetili puno, ali zato je Porto Tolero opasno prijetio iz gotovo svakog napada. Za 3-0 zabio je Musulin, a konečnih 4-0 postavio je Nikola Popaj svojim drugim pogotkom na utakmici. Gosti su bili veoma dobri, imali puno prilika, ali nisu iskoristili sve što im se nudilo. No, sve u svemu, pobjeda i tri boda su tu.

Juniorima Porta i nije tako bajno zasad jer nakon ovog poraza sve su dalje prolasku u doigravanje. Vrgorčani su poveli već u drugoj minuti preko odlične kontre. Rezultat 1-0 je stajao sve do osme minute kada su gosti izjednačili preko Družijanića. Nakon par minuta Porto je napravio potpuni preokret preko Rebca koji je ostao sam u napadu i bez problema zabio za 2-1. No loša obrana kod gostiju dozvolila je Vrgorcu da brzo vrati vodu na svoj ”mlin”. Sandro Rebac je zabio za 3-3 udarce iz daljine, a golman domaćih nije uspio uhvatiti loptu. Tri minute prije kraja Vrgorac je zabio pogodak koji im je u konačnici donio tri boda, a Porta poslao natrag u Ploče bez bodova.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.