Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Kadeti nastavljaju, juniori počinju prvenstvo; Mogu li juniori otvoriti prvenstvo pobjedom?
  • Pratite nas na…

Kadeti nastavljaju, juniori počinju prvenstvo; Mogu li juniori otvoriti prvenstvo pobjedom? 

PC200055

MNK Porto Tolero - Kadeti

U subotu se nastavlja i prvenstvo mlađih kategorija, juniora i kadeta, a kadeti Porta sutra utakmicu igraju protiv Murtera u Vrgorcu te u nedjelju na domaćem terenu protiv Okruka. Sa druge strane, juniori će svoje obje utakmice odigrati u Vrgorcu u nedjelju, protiv Novog Vremena i Vrgorca.

Kadeti Porta koji se trenutno nalaze na 6. mjeto snage će odmjeriti protiv Murtera koji se nalazi jedno mjesto ispod te se očekuje jedna odlična utakmica gdje će pobjednika odlučiti nijanse. Utakmica se igra u subotu u 15:30h u dvorani u Vrgorcu. Svoju drugu utakmicu kadeti će odigrati u nedjelju u 12:30h, a u goste im dolazi Okruk koji je druga ekipa na tablici te će kadeti u utakmicu ući kao aut-sajderi, ali sigurno je da će neće predati te će ići na pobjedu na domaćem terenu.

Tablica – HMNL-jug kadeti

Juniori Porta će pak imati malo teži raspored za sami početak sezone, naime, oni će obje utakmice odigrati u nedjelju, prvu protiv Novog Vremena u 11:30h, dok će se druga utakmica odigrati u 14:00h protiv domaćina Vrgorca. Juniori Porta prošle sezone nisu baš najbolje završili prvenstvo te su završili predzadnji, ali ove godine se nadamo boljem uspjehu i plasiranju među prve tri ekipe.

SUBOTA – 12.01.2013.
15:30h Porto Tolero kadeti-Murter kadeti (Vrgorac)

NEDJELJA – 13.01.2013.
11:30h Porto Tolero Juniori-Novo Vrijeme Juniori (Vrgorac)
12:30h Porto Tolero Kadeti-Okruk Kadeti (Ploče)
14:00h Vrgorac Juniori-Porto Tolero Juniori (Vrgorac)

Izvještaje i slike sa utakmica očekujte u nedjelju te se nadamo dobrim vijestima kako kadeta tako i juniora.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.