Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Kadeti ponovo poraženi; bolji od njih Vrgorac
  • Pratite nas na…

Kadeti ponovo poraženi; bolji od njih Vrgorac 

MNK Porto Tolero - Kadeti

MNK Porto Tolero - Kadeti

Kadeti Porto Tolera su u sklopu 4. kola kadetske HMNL-Jug poraženi kod kuće sa 5-2 od Vrgorca. Strijelci za Porto Tolero su Ante Musulin i Petar Jarak dok su sa druge strane za Vrgorac redom zabijali Drago Jelavić dva pogotka,a po jedan su postigli Alen Vuković,Tonći Dragičević te Mario Barać.

Porto Tolero je u utakmicu ušao jako loše te su već u prvoj poluvremenu gubili 4-0. Nekoliko puta su zaprijetili golmanu Vrgorca koji je ipak bez većih problema sačuvao mrežu praznom.

U drugom dijelu utakmice Pločani su malo pojačali brzinu te su uspjeli postići dva gola te smanjiti vodstvo na 4-2,a golove su dali Ante Musulin te Petar Jarak. Točku na ”i” postavio je Mario Barać u zadnjim minutama utakmica za konačan rezultat od 5-2.

Sastav Porto Tolera: Marin Zdovc, Ante Batinović, Tomislav Markić, Mateo Popaj, Darko Rončević, Ante Musulin, Petar Jarak, Leo Liskovica, Matko Marević, Duje Penić, Toni Šunjić Voditelj: Krešimir Petrović

Ovom pobjedom gosti iz Vrgorca su pojačali svoje prvo mjesto dok će kadeti Porta ostati na 6. mjestu. Sljedeći utakmicu Porto Tolero igra u gostima protiv Murtera,a točan datum i vrijeme utakmice još uvijek je nepoznato.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.