Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Kadeti Porta loše startali,uništili ih kontra-napadi Makarana
  • Pratite nas na…

Kadeti Porta loše startali,uništili ih kontra-napadi Makarana 

MNK Porto Tolero - Kadeti

Kadeti Porto Tolera u prvoj utakmici ove sezone u ligi su podbacili te izgubili od Novog Vremena sa 3-2. Gosti su u utakmicu ušli kao aut-sajderi, a s druge strane od domaćina se očekivao pritisak kako bi izvukli što povoljniji rezultat

Ali,stvari se nisu odvijele onako kako se to predviđalo te su igrači Novog Vremena preko nekoliko kvalitetnih i brzih kontri uspjeli doći do vodstva od 3-0 što je bilo razočaravajuće za Pločane. Tada se ekipa Mišela Kvesića malo probudila i uspjela se vratiti na samo gol zaostatka. Porto je imao nekoliko izglednih prilika koje nisu iskoristili te ih je to koštalo poraza.

Sastav Porto Tolera: Zdovc,Musulin,Sršen,Žderić,Liskovica,Rončević,Batinović,Šunjić,Marević,Popaj,Barbir,Markić,Domić,Penić.

Porto Tolero sljedeće kolo gostuje kod Mejaša koji su ovo kolo bili slobodni.

Nakon što se nekoliko igrača žalilo treneru zbog male minutaže,trener Pločana Mišel Kvesić odlučio se ispričati pojedinim igračima te da nastave redovno trenirati:

"Šta sad reci pametno nakon ovoga, preuzimam krivicu na sebe. Jednostavno sam htio dobiti na širini s ovolikim brojem igrača jer je prvenstvo dugo i htio sam da uvijek imamo igrača na koje možemo računati. Ispričavam se svim igračima koji treniraju, a nisu dovoljno igrali, jer oni su ti koji moraju trenirat i igrat utakmice, danas je previše došlo igrača bez treninga koje ja iskreno nisam ni zvao sve, ali sam ih skinio kad su došli i preuzimam odgovornost na sebe zbog toga."

Rezultati 1. kola HMNL-Jug kadeti

Vrgorac GTP – Split 2:0
Murter – Solin Staročeško 7:3
Okruk – Kijevo Knin BES 1:3
Porto Tolero – Novo Vrijeme Apfel 2:3

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.