Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Kadeti posljednja dva kola u Split; juniori protiv Lumbarde na Korčulu
  • Pratite nas na…

Kadeti posljednja dva kola u Split; juniori protiv Lumbarde na Korčulu 

MNK Porto Tolero - Kadeti

MNK Porto Tolero - Kadeti

Kadeti i juniori Porto Tolera će i ovaj vikend igrati svoje prvenstvene utakmice, dok će prva momčad odigrati još jednu prijateljsku utakmicu pred nastavak 2. HMNL regije Jug. Kadeti će u nedjelju igrati protiv Solina i Splita, a juniori putuju na Korčulu gdje ih čeka Lumbarda.

Kadeti Porto Tolera će u nedjelju odigrati dvije utakmice, prvu protiv Solina u 10h te u 12h protiv Splita na Gripama. Obje ekipe, Solina i Splita su trenutno u lošijoj poziciji od Porta te bi Pločani ukoliko dođu do pobjeda mogli ostvariti dobre rezultate, ali ipak sve to je nedovoljno za prolazak na državno prvenstvo Hrvatske. Još uvijek je Darko Rončević na vrhu liste strijelaca kluba te na trećem mjestu u ligi što je vrlo dobar učinak.

Raspored 9. kola – kadeti

Ni juniori se nisu uspjeli kvalificirati za državno prvenstvo te će tako za vikend odigrati utakmic za treće mjesto između regije Vrgorac-Makarska i regije Dubrovnik. Utakmica će se odigrati na Korčuli, točnije u Lumbardi protiv istoimene ekipe. Točni termin utakmice još uvijek nije poznat, ali se nadamo da ćemo uskoro doći do informacija. Kod juniora najučinkovitiji su Marinović i Carević sa po 5 pogodaka dok ih prate Raos, Šetka, Rebac i Samardžić sa po 2 pogotka.

Prva momčad Porta će sutra, u subotu odigrati još jednu prijateljsku utakmicu pred nastavak 2. HMNL-Jug, ali protivnik još uvijek nije potvrđen. U nedjelju utakmicu igraju i veterani u gradskoj ligi, a protivnik je 3M ekipa iz Metkovića. Termin utakmice je u 19:00h.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.