Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Kadeti u Knin; Juniori i prvi tim u Makarsku
  • Pratite nas na…

Kadeti u Knin; Juniori i prvi tim u Makarsku 

Porto Tolero

Porto ToleroBit će ovo vrlo aktivan vikend za sve kategorije Porta,o najstarijih,veterana pa do najmlađih natjecatelja,kadeta. Kadeti će u subotu odigrati novu ligašku utakmicu protiv MNK Kijevo iz Knina koji su trenutno drugi na tablici te dijele prvo mjesto sa Vrgorcem. Juniori će u nedjelju odigrati dvije utakmice, prvu protiv MNK Tina iz Vrgorca i drugu protiv domaćina Novog Vremena dok će prvi tim također igrati protiv Novog Vremena u Makarskoj, a riječ je o prijetaljskoj utakmici.

Nakon što su ostvarili dvije vrlo uvjerljive pobjede, kadeti će ovo kolo odmjeriti snage sa dosada neporaženom ekipom MNK Kijevo Knauf iz Knina. Kijevo drži korak za Vrgorcem koji se nalazi na prvom mjestu, a dijeli ih samo gol-razlika. Porto se trenutno nalazi na 4. mjestu sa utakmicom manje za razliku od Okruka koji ima šest odigranih i tri boda više. Trenutno najbolji strijelac kluba, Darko Rončević, je odličnoj formi te se očekuje da će nastaviti istim tempom i pomoći ekipi da dođe do novih bodova i približe se uz sami bok Kijevu i Vrgorcu. Utakmica se igra u subotu u 12:00h u Kninu.

Ostale utakmice 7. kola HMNL-Jug kadeti

Juniori Porto Tolera će u nedjelju odigrati nove dvije utakmice u ligi, protiv Tina i Novog Vremena. Prošlo kolo su odigrali također dvije utakmice i ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz te se nalaze na drugom mjestu. Obje utakmice su vrlo važne kako bi zadržali 2. mjesto te mirno dočekali protivnike sljedeće kolo kao domaćini. Domaćin Novo Vrijeme prošlo kolo nije uspio osvojiti niti jedan bod dok je sa druge strane ekipa Tina uspjela uzeti tri boda, ali sve je zaključila porazom te se tako nalazi na 3. mjestu. Prvu utakmicu će Porto odigrati protiv Tina u 11:30h te drugu protiv Novog Vremena u 14:00h.

f

Tablica HMNL-Jug juniori

Uz kadete i juniore, aktivni će biti i seniori koji će u subotu u 19:00h odigrati prijateljsku utakmicu također protiv Novog Vremena u Makarskoj. Za obje ekipe će ovo ujedno biti i dobra priprema za nastavak sezone. Zanimljivo je da će za Novo Vrijeme možda zaigrati bivši igrač Porta, Marin Džeko koji je nedavno prešao u redove Makarana.

Također, u nedjelju će veterani Porta odigrati utakmicu gradske lige protiv Desana sa početkom u 16:00h.
————————————————————————————————————————————————
SUBOTA – 19.01.2013

12:00h MNK Kijevo Knauf – MNK Porto Tolero (kadeti)
19:00h MNK Novo Vrijeme – MNK Porto Tolero (seniori)

NEDJELJA – 20.01.2013.

11:30h MNK Porto Tolero – MNK Tin Vrgorac (juniori)
14:00h MNK Novo Vrijeme – MNK Porto Tolero (juniori)
16:00h MNK Porto Tolero – MNK Desne (veterani)

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.