Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » [JUNIORI] Porto Tolero i Vrgorac u subotu igraju za plasman na državno!!!
  • Pratite nas na…

[JUNIORI] Porto Tolero i Vrgorac u subotu igraju za plasman na državno!!! 

Statistika_primera copy

U subotu u 11:00h će juniori Porto Tolera odmjeriti snage sa vršnjacima iz Vrgorca, a utakmica je ovo od velikog značaja za obje momčadi, s obzirom da ih eventualna tri boda vode na državno prvenstvo koje je prošle godine odigrano u Vinkovcima. Ipak, Porto ima nešto veću prednost zbog bodovne razlike, pa bih im tako i neriješen ishod bio dovoljan za prolazak na završnicu natjecanja.

Porto Tolero je ove sezone nešto lošije ušao u sezonu, no kako je vrijeme odmicalo, igra Pločana bila je sve uvjerljivija te su se na kraju, porazom Squarea od Vrgorca, “dočepali” prvog mjesta. Listu najboljih strijelaca predvode Zvonimir Barbir sa sedam pogodaka i Tomislav Markić sa jednim pogotkom manje. Kapetan Toni Šunjić vrlo je optimističan pred derbi sa Vrgorčanima: “Naravno da imamo šanse i dati ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu, te u konačnici izborimo natjecanje na državnom!

Square se porazom od Vrgorca oprostio sa daljnjim natjecanjem, a šansu su dobili upravo Vrgorčani i Pločani. Porto je trenutno vodeći sa 14 bodova, a na drugom mjestu je Square sa 13 uz osam odigranih utakmica, dok je Vrgorac treći sa 12 bodova i sedam odigranih utakmica, kao i Porto.

Utakmica je, kao što smo već napisali, u subotu u 11:00h u dvorani Doma športova Ploča!

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.