Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Na teren neugodne Crnice po rezultat
  • Pratite nas na…

Na teren neugodne Crnice po rezultat 

Photo

Nakon dramatične pobjede Porta u 1. kolu naredno će se kolo igrati u Šibeniku protiv Crnice koja je prošle sezone poražena od Pločana u gostima dok je kod kuće ostalo 2-2.Crnica je svoju zadnju utakmicu igrala protiv gradskog rivala Hr. Dragovoljca koji ju je savladao sa 4-1 dok će Porto pokušati nastaviti niz sa pobjedom.

Pločani će u Šibenik otputovati ne znajući u kakvom će sastavu igrati jer su tri igrača upitna,Marijo Batinović,Ivan Marković i Pero Marević zbog igranja za reprezentaciju MUPa koja igra u Nizozemskoj,a ne zna se točan polazak ekipe.Alen Družijanić i dalje van terena zbog ozljede.Vrlo raspoloženi Ramić i Korljan će pokušati nastaviti svoj golgeterski niz.

Vrlo kvalitetna ekipa Crnice predvođena dobrim trenerom Ivicom Podrugom te kapetanom Darijom Kulušićem će pokušati zaustaviti ekipu Pločana.Kvalitetno organizirana ekipa i svima neugodan protivnik pogotovo pred svojom publikom neće lako pustiti bodove.Šibenčani će na teren vjerovatno istrčati u najjačem sastavu bez većih izostanaka.

Derbi kola će se odigrati u nedjelju u 17h te se očekuje jedna otvorena i neizvjesna utakmica koja bi trebala ispuniti očekivani epitet derbija.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.