Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto Tolero kod kuće po novu pobjedu!
  • Pratite nas na…

Porto Tolero kod kuće po novu pobjedu! 

porto tolero

Porto Tolero je vrlo dobro ušao u novu sezonu.Pobjeda protiv Metkovića te remi u gostima protiv Crnice je dobar učinak.Sa druge strane,gosti iz Šibenika su u prvom kolu poraženi od Torcide dok su u drugom remizirali.Pločani su na domaćem parketu uvijek favoriti pa se očekuje vrlo dobra i izjednačena utakmica.

Domaćini će u utakmici imati sve igrače na raspolaganju.Trojica igrača koja su nakon utakmice sa Crnicom otputovala u Nizozemsku se vraćaju u subotu te će biti spremni za susret dok ozljeda u ekipi nema.Porto će predvođen iskusnim Borisom Malićem te raspoloženim Mišom Ramićen pokušati doći do nove pobjede na svom parketu.

Odlična šibenska ekipa čiji su nositelji igre Ive Bura,Miro Bujas,Robert Ljubić te Frane Cinotti će u Ploče doći kako bi pokušali upisati svoju prvu prvenstvenu pobjedu.Ekipa je dosta loše krenula u sezoni sa porazom i remijem što ih sigurno ne zadovoljava te im samo pobjeda nešto znači.

Treba izdvojiti da je Porto prošle sezone u Pločama slavio sa visokih 4-1 dok su u gostima izgubili 6-5.Obe utakmice su bile veoma napete do zadnjeg zvižduka te se tako očekuje i ovog puta.

"U dobrom raspoloženju čekamo Šibenčane, naši susreti uvijek su bili zanimljivi uz brojne pogotke pa vjerujem da će tako biti i ovoga puta. Bilo bi lijepo pobijediti ali za puni plijen valjat će se dobro potruditi. Raspored je odlučio da nas iz kola u kola čekaju derbiji, tako će biti do sredine polusezone jer slijede nam gostovanje kod Squarea u Dubrovniku, zatim nam dolazi splitska Torcida pa putujemo u Šibenik na megdan Hrvatskom dragovoljcu. Neugodan ali i izazovan raspored, dobro radimo a kada nam se priključe trenutno ozlijeđeni  bit će znatno lakše." – Boris Malić

Utakmica će se odigrati u nedjelju u 17:30h u Domu Športova Ploča.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.