Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto oslabljen pred derbi kola protiv Squerea
  • Pratite nas na…

Porto oslabljen pred derbi kola protiv Squerea 

MNK Porto Tolero

U subotu se igra 4. kolo HMNL-Jug koje nam donosi derbi kola iz Dubrovnika gdje će se sastati domaći Squere te Porto Tolero iz Ploča.Dosada su Pločani imali dosta problema sa Squereom te su prošle sezone obje utakmice izgubili,prvo kod kuće 9-4 dok su u Dubrovniku poraženi sa 3-2.Obje ekipe će se ove sezone boriti za sami vrh pa očekujemo jednu odličnu utakmicu.

Porto Tolero će u Duborovnik otputovati znatno oslabljeni.Nekolicina igrača neće biti raspoloživa što zbog poslovnih obaveza te ozljeda.Denis Malić,Ivan Marković i Petar Marević imaju poslovnih obaveza dok su iz ekipe zbog ozljeda otpali Alen Družijanić i Branko Vrnoga.Unatoč izostancima nekolicine igrača Porto će zasigurno stvarati probleme Dubrovčanima te se neće lako predati.

Kod ekipe iz Dubrovnika nema ozljeda te će izaći u punom sastavu.Ovo ljeto ih je napustila ikona kluba Sandro Salacan koji je prešao u redove Metkovića.Iskusni hrvatski reprezentativac Ivica Gvozdan vodi ekipu te je prošlih sezona sastavio odličnu mladu momčad i nada se da će sa njima ostvariti ulazak u 1. ligu.Nositelji igre kod Dubrovčana su Hrvoje Cvjetković koji se vratio iz Nacionala gdje je proveo jednu sezonu,Mateo Saulan te Duje Rezo.Iz kluba se nadaju da će odnijeti pobjedu u derbiju i ostati na prvom mjestu.

Utakmica se igra u petak u 19h u dvorani 'Gospino polje'.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.