Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Novi sponzor Porta – Uniqa Osiguranje!
  • Pratite nas na…

Novi sponzor Porta – Uniqa Osiguranje! 

Uniqa Osiguranje - Hrvatska

Uniqa Osiguranje – Novi sponzor Porto Tolera

U nastavak sezone, kako stvari stoje Porto će ući u dosta slabijem izdanju, ali i sa novim sponzorom. Riječ je o Uniqa Osiguranju koje će podupirati klub u radu sa školom futsala. I dalje će škola futsala ”Porto Tolero” biti besplatna za sve polaznike.

“UNIQA osiguranje d.d. na hrvatskom je tržištu prisutno jedanaest godina, tijekom kojih bilježi stalan rast. Društvo posluje u sastavu međunarodnog osigurateljnog koncerna UNIQA, nastalog 1999. spajanjem dviju austrijskih osiguravateljnih kuća sa stoljetnom tradicijom – Bundesländer Versicherung, osnovanog 1922. i Austrija Collegialität, osnovanog 1860. godine. UNIQA grupa jedna je od vodećih osiguravateljnih grupa u središnjoj i istočnoj Europi, a čini je 30 tvrtki-kćeri koje uspješno posluju na tržištu 21 europske zemlje.

Društvo je reosigurano preko UNIQA grupe kod vrhunskih svjetskih reosiguratelja: Münich Re, Swiss Re, Hannover Re, SCOR, AXA i drugih.

Kvalitetni i inovativni proizvodi namijenjeni pravnim i fizičkim osobama te visok nivo usluge poslovni su imperativ UNIQA osiguranja. Posebna briga posvećuje se uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta.

O stabilnom i snažnom razvoju društva govori i podatak da je u posljednje dvije krizne godine zaposlen značajan broj novih ljudi. Zahvaljujući intenzivnom širenju vlastite prodajne mreže te suradnji s Raiffeisen bankom i društvima za posredovanje i zastupanje u osiguranju prošla je godina bila uspješna.

Društvo je i u recesijskoj 2011 godini poslovalo s dobiti, uz istodobno povećanje aktive i zadržavanje visoke razine likvidnosti i adekvatnosti kapitala.”

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.