Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Futsal novosti » Oglasio se i predsjednik FC Arene, Hrvoje Kekez!
  • Pratite nas na…

Oglasio se i predsjednik FC Arene, Hrvoje Kekez! 

Hrvoje Kekez (desno)

Hrvoje Kekez (desno)

Nakon što smo danas ranije objavili članak o optužbama na račun FC Arene oglasio se i predsjednik kluba, koji tvrdi da je sve što je danas napisano čista laž i da nema istine u tome. U nastavku pročitajte izjavu trenera FC Arene, Hrvoja Kekeza koji se oglasio putem Facebook profila kluba.

“Poštovani, osijetio sam potrebu i dužnost kao presjednik FC ARENE da se ovim priopćenjem obratim futsal javnosti .Svjedoći smo kontinuiranog napada na naš klub te plasiranja raznih dezinformacija kako bih se destabilizirao naš klub i poništio naš rad i rezultat koji smo ostvarili u dosadašnjem natjecanju 2 HMNL-Jug.

Sve je počelo velikim rezultatskim poletom, i kvalitetnim igrama naših igrača te i kvalitetnim radom struke predvođena trenerom Nikolom Tomičićem.
Naravno u medijima je izašlo niz neistina i to redom:
-Sportnews pod naslovom “Za koga se sudilo u Metkoviću“(predpostavite na koga se aludira?)-(od 28.11.2012.)
-Sportske novosti , intervju B.Durlen u kojem navodi da nismo pustili kao klub naše igrače Pavića i Perišića iako je na HNS Perišić poslao dopis da zbog fakultetskih obaveza nije u mogućnosti izbivati 7 dana,dok Paviću nikada nije ni uručen poziv. (od 21.01.2013.)
-Sportnews „Futsal intrigama nikad kraja“-gdje se nizom neistina ,namjerno (imali su mogućnost provjeriti kod mjerodavnih ali nisu htjeli) neprovjerenim informacijama pokušava plasirati kao neka vijest koja služi samo kao podloga da se omalovaži ti i destabilizirati naš rad i rezultat.(od 01.02.2013.)

Da,dobio sam upozorenja iz futsal zajednice tko nam želi loše,znam da nitko ne voli uspjeh,nažalost to je naša stvarnost i stvarnost futsal zajednice koja ipak nije jedinstvena ,koja ima bezbroj slabosti,u kojoj se stalno stvaraju klanovi i u kojoj prevladavaju sitni interesi.

Svima mogu poručiti: okrenite se sebi i svojim klubovima,ako možete nekom pomoći POMOZITE al nemojte ODMAGATI,ne šaljite zločeste poruke,one se vraćaju ,kako to neznate.

Sve što sijete to ćete i požnjeti ,a možda zbog toga vas ne ljubi rezultat!
Dobro se dobrim vraća a zlo zlim, sloboda izbora je konstanta SVEMIRA, izaberite ono što hoćete, a usput VAS obavještavamo da smo MI izabrali DOBRO!

I dalje nastojat ćemo pomogati svima koji nam se obrate za pomoć ,bilo kao klub 1 HMNL, ili pak jedne MAJKE koja moli za lijek svome djetetu a nema novaca jer je administracija zakazala !”

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.