Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Oslabljeni Pločani dočekuju Liku Šport za završnicu kupa Hrvatske
  • Pratite nas na…

Oslabljeni Pločani dočekuju Liku Šport za završnicu kupa Hrvatske 

Porto Tolero

Porto Tolero

Nakon što je Porto u vrlo dramatičnoj utakmici u Gospiću prije dva tjedna došao do vrlo važne pobjede od 4-3 gdje su strijelci za Pločane bili Marko Raguž dva puta te Boris Malić, sada ih čeka ispit pred domaćom publikom za pitanje prolaska u završnicu kupa Hrvatske.

Utakmicu u Pločama propustit će nekoliko igrača, od toga su novi na listi ozljeđenih Saša Burđelez i Jure Korljan, dok Alen Družijanić mora na operaciju koljena te ga neće biti ostatak sezone. Ostatak ekipe bi trebao biti spreman uključujući i Josipa Peara koji nije nastupio prošlu utakmicu u Gospiću te je dobio nekoliko minuta u ligi protiv Metkovića(2-2).

Lika Šport je jedna vrlo kvalitetna ekipa sa nekoliko dobrih individualaca i očekuje se prava borba i odlična utakmica za ljubitelje futsala. Porto će u utakmicu ući kao blagi favorit na domaćem terenu te se očekuje pobjeda i prolaz u završnicu natjecanja za hrvatski kup.

Utakmica će se igrati u srijedu u 17:00h u dvorani Doma Športova Ploča te ovim putem pozivamo sve ljubitelje futsala da podrže Pločane i pomognu im ostvariti plasman među najboljih osam ekipa iz Hrvatske.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.