Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Pločani protiv Ustanika traže utjehu za poraz u prošlom kolu
  • Pratite nas na…

Pločani protiv Ustanika traže utjehu za poraz u prošlom kolu 

Porto Tolero

U sklopu 9. kola 2. HMNL-Jug Ustanik će ugostiti neugodne Pločane,ekipu Porto Tolera koja je u prošlom kolu poražena kod kuće od Arene(5-6),a za razliku od prošlih sezona Pločani ove godine i nemaju dobar skor(4 pobjede,1 nerješeni i 2 poraza).S dtuge strane,Ustanik već pet kola zaredom ne zna za pobjedu te mu je svaki bod veoma važan za opstanak u ligi.

Ustanik je ove sezone jako loše startao te skupio svega sedam bodova od mogućih 24.U ekipi Splićana najbolji pojedinci su Rađa te Podrug na koje će Porto trebati dodatno pripaziti.Ukoliko ne pobjede ovo utakmicu bit će u jako velikim problemima te im je to jedan motiv da dođu do bodova.

Na drugoj strani kod Pločana vjerovatno neće biti prvog golmana ekipe Marija Batinovića koji ima poslovnih obaveza pa bi se shodno tome mogao očekivati novi nastup mladog Marija Rašića.Također spremni za utakmicu neće biti Petar Marević,Alen Družijanić te Branko Vrnoga..Porto je ove sezone u gostima ostvario tek jedan bod kod Crnice(3-3).

Donosimo vam i intervju Marina Džeke koji je prije utakmice protiv Ustanika govorio o učinku Porta te svojim mogućnostima.

"Morali smo više napraviti, imamo kvalitetniju momčad nego što to pokazuju rezultati. Bilo je malo i nesreće ali prije svega pad koncentracije u derbijima sa Squareom i Arenom koštao nas je poraza. Jedan naš krivi potez i ode sve na stranu protivnika. Treći poraz , onaj u Šibeniku od Hrvatskog dragovoljca, rezultat je slabog ulaska u susret ali vjerujem da nam je to škola za sljedeće susrete, posebno nama mlađima."

Je li broj pogodaka kod tvog imena mogao biti veći?

"Sigurno je i tu učinak trebao biti značajniji međutim nije realno očekivati da realiziram sve prigode u kojim se nađem. Zadovoljio bi me dosadašnji prosjek do kraja natjecanja, jedan pogodak po susretu nije loše."

Prije odlaska na zimski odmor slijede vam dva gostovanja, kod Ustanika i Trogira, te nastup pred domaćim navijačima protiv Okruka. Očekivanja?

"Nastojat ćemo ispraviti dosadašnje propuste i pokušati uspješno zaključiti polusezonu. Liga je prilično izjednačena te moramo pružiti maksimum da bi ostvarili željeno. U drugom dijelu prvenstva valja nam se dobro potruditi za mjesto pri vrhu tablice. Što se tiče raspleta borbe za prvaka prednost dajem splitskoj Areni."

Utakmica se igra u nedjelju u 20:00h u dvorani na Gripama.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.