Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Pločani znatno oslabljeni pred lokalni derbi
  • Pratite nas na…

Pločani znatno oslabljeni pred lokalni derbi 

Porto Tolero

U sklopu 7. kola 2. HMNL-Jug imat ćemo u Pločama lokalni derbi između Porto Tolera i Tina iz Vrgorca.Ovo je vječiti derbi bez obzira na pozicije ove dvije ekipe te će se sigurno gledati jedna vrlo uzbudljiva i atraktivna utakmica.Porto je prošle sezone dobro prošao,obje utakmice je pobjedio sa rezultatom 4-2,a ove sezone vrgorčani 'pušu' za vratom Pločanima.Imaju isti broj bodova,istu gol razliku,ali Porta vuku zabijeni golovi.

Vrgorac je veoma mlada ekipa i sigurno se neće lako predati.Ove sezone je pojačana dolaskom Joze Rakušića,bivšeg igrača Porto Tolera,a ekipu će iza aut-linije voditi Arben Ademi koji je prije trenirao trenutno prvoligaški Vrgorac,a također je i igrao za iste.Prošlo kolo su trijumfirali protiv Metkovića te su time dokazali da se mogu boriti s ekipama iz vrha tablice.

Porto je hendikepiran pred derbi izostancima nekolicine igrača.Portu na raspolaganju za utakmicu neće biti Saša Burđelez zbog obaveza na fakultetu dok je Josip Pear na tečaju u Splitu.Još će za ekipu biti upitan nastup Ivana Markovića koji također ima poslovnih obaveza.Na treningu se za prvi tim ozljedio Branko Vrnoga te će se na listi ozljeđenih igrača pridružiti Alenu Družijaniću.Unatoč svim izostancima Porto ne bježi od uloge favorita te idu po novu pobjedu.

Utakmica će se odigrati u petak u 19:15h u dvorani Doma Športova u Pločama.Ovim putem pozivamo sve navijače Porta da dođu u dvoranu i podrže Pločane.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.