Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto iz Vrgorca sa jednim bodom
  • Pratite nas na…

Porto iz Vrgorca sa jednim bodom 

Porto Tolero

Porto Tolero

Tin Vrgorac i Porto Tolero odigrali su 3-3 u utakmici 18. kola 2. HMNL-Jug. Strijelci za Porto Tolero bili su Josip Pear sa dva pogotka te Ante Galić sa jednim pogotkom. Utakmica puna prilika sa obje strane završila je možda i najpoštenijim rezultatom.

Utakmice je krenula u korist gostiju koji su u samom startu poveli sa 1-0 golom Josipa Peara. Prekršaj na 7-8 metara od gola rezultirao je pogotkom nakon što se lopta odbila od bloka i ušla u mrežu domaćina. Za drugi pogodak čekalo se čak 12 minuta, vrlo tvrda igra i sa dosta prilika, a slijedeću veću priliku iskoristili su gosti. Za 1-1 zabio je Alen Govorko koji se gotovo nesmetano ”prošetao” kroz obranu Porta i postigai pogodak sa 6 metara, a vratar Rašić nije najbolje reagirao.

Za razliku od prvog dijela, u drugom poluvremenu domaćini su preuzeli inicijativu te u 30. minuti preokrenuli na 2-1 iz slobodnog udarca gdje vratar Porta nije mogao ništa ispraviti. Za 2-2 pogodak je ponovo postigao Josip Pear, a posljednje minute utakmice za obje momčadi su bile veoma dramatične. U 40. minuti je Porto Tolero s golmanom igračom izigrao momčad Tina, a nečuvani Galić je postigao pogodak za 3-2, međutim, gosti su samo šest sekundi prije kraja utakmice izjednačili nakon kornera gdje igrači Porta nisu najbolje očistili loptu, koja je na kraju akcije završila u njihovoj mreži.

Ostali rezultati 18. kola 2. HMNL-Jug

  • Squere-Okruk 12-2
  • Crnica-Metković 7-3
  • Stari Grad-Trogir 5-1
  • Torcida-Ustanik 6-0
  • Hr. Dragovoljac-Arena 4-6

Porto Tolero će slijedeću utakmicu ponovo odigrati u gostima, a ide u Split protiv neugodne i prvoplasirane Arene. Utakmica se igra u nedjelju u 18:45h u dvorani na Gripama.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.