Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto sezonu završio na četvrtom mjestu, ispred Pločana Torcida, Arena te Square
  • Pratite nas na…

Porto sezonu završio na četvrtom mjestu, ispred Pločana Torcida, Arena te Square 

S

Zadnju utakmicu ove sezone u ligi Porto je odigrao bez nekoliko ključnih igrača, a priliku je dobilo nekoliko mlađih igrača koji su pruženo iskoristili na najbolji način, a naročito Josip Marušić koji je postigao i pogodak. Utakmica je završila pobjedom Pločana rezultatom 6-2, a strijelci za Porto po dva puta bili su Ramić i Krilić te po jedan pogodak postigli su Marušić i Pear.

U prvom poluvremenu se baš i nije znalo tko bi mogao izaći s pobjedom, a rezultat na kraju prvog dijela bio je 2-1. Strijelci su bili Ramić i Krilić koji su na kraju Pločanima donijeli pobjedu svojim pogocima. Vratari sa obje strane odigrali su važnu ulogu u prvom dijelu te su sa nekoliko odličnih intervencija nastavak utakmice napravili još zanimljivijim.

U drugo poluvrijeme ponovo su domaćini odigrali puno bolje što pokazuje i krajnji rezultat 6-2, a mrežu gostiju tresli su redom Matko Krilić, Mišo Ramić, Josip Marušić te Josip Pear. Više prilike u utakmici dobili su još Darko Rončević i Marko Krstičević koji su odigrali na visini zadatka, a za izdvojiti je i nastup Saše Burđeleza koji se vratio nakon ozljede koljena u odličnom izdanju.

Porto Tolero je ovom pobjedom ostao na četvrtom mjestu iz Torcide koja ima samo bod više te Arene sa 49 bodova i uvjerljivo najboljeg Squarea koji je na kraju došao do visoka 54 boda. Najbolji strijelac kluba ove sezone je Mišo Ramić sa 21 pogotkom, zatim slijedi Marin Džeko koji se preselio u redove Makarana te Galić sa 10 pogodaka.

 Odigrane utakmice 22. kola 2. HMNL-Jug:

  • Tin Vrgorac-Ustanik 3-9
  • Square-Stari Grad 6-2
  • Arena-Okruk 5-6
  • Hrvatski Drag.-Metković 1-6
  • Torcida-Crnica 3-1

Tablica

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.