Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto Tolero kao favorit u zadnjem kolu dočekuje Trogir
  • Pratite nas na…

Porto Tolero kao favorit u zadnjem kolu dočekuje Trogir 

S

S

U subotu će Porto Tolero odigrati i posljednju utakmicu ove sezone, a u goste im dolazi Trogir koji se trenutno nalazi na posljednjem mjestu u ligi. Pločanima u ovoj utakmici su iznimno važna tri boda, ali drugačija situacija nije ni kod Trogira kojima je svaki bod važan za ostanak u ligi. Utakmica se igra u subotu u 20 sati u dvorani Doma športova Ploča.

Porto Tolero će u subotu igrati bez nekoliko ključnih igrača, između ostalih i Miše Ramića koji je trenutno vodeći strijelac kluba. Također neće igrati ni Ante Galić koji je ozljedio gležanj prošli vikend protiv Okruka, a Denis Malić je u istoj utakmici zaradio treći žuti karton u sezoni te će automatski propustiti slijedeću, odnosno i posljednju utakmicu sezone. Prvi vratar momčadi neće biti u konkurenciji zbog poslovnih obaveza pa bi na golu mogao biti Robert Zovko. Ostatak momčadi bi trebao biti isti kao i tijekom cijele sezone bez većih promjena.

Raspored ostalih utakmica 22. kola 2. HMNL-Jug:

  • Torcida-Crnica (03.05.2013./17:45h)
  • Hrvatski Drag.-Metković (04.05.2013./17:00h)
  • Arena-Okruk (04.05.2013./20:00h)
  • Square-Stari Grad (04.05.2013./20:00h)
  • Tin Vrgorac-Ustanik (04.05.2013./20:00h)

Pločanima bi uz pobjedu na domaćem terenu trebala lošija predstava Torcide kako bi ”skočili” za jedno mjesto odnosno na treću poziciju. Torcida igra protiv Crnice koja je na 9. mjestu, te ukoliko utakmica završila neriješeni ili porazom Splićana, u tom slučaju bi Porto preuzeo treće mjesto.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.