Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto Tolero u derbiju kola dočekuje Crnicu!
  • Pratite nas na…

Porto Tolero u derbiju kola dočekuje Crnicu! 

10

Prvi susret na rasporedu je u Pločama gdje gostuje Crnica. Derbi je to kola, susret dvoje najbližih pratitelja vodećeg Splita. Njihov prvi susret na Baldekinu okončan je remijem (4:4), no bilo je to vrijeme rezultatske krize Crnice. Danas je Crnica u znatno boljoj situaciji i u Ploče dolazi u pozitivnom nizu. Gostovanje kod Porto Tolera je istinski ispit vrijednosti za momčad Željka Silova.

Pobjedom bi Crnica već na startu proljetnog dijela prvenstva učinila velik korak prema potvrdi 2.mjesta, dok bi Porto Tolero pobjedom unio neizvijesnost u borbu za 2.mjesto. Porto Tolero je u prošlom kolu slavio kod Hajduka (3:6), a u dvostrukom kup-ogledu su se u Osijeku oprostili od natjecanja (5:1, 4:2). Crnica je pak pobjednički niz nastavila kod kuće protiv Okruka (5:1). Spomenimo još i kako u redovima Crnice neće biti Orlovića koji ima 3 žuta kartona (crofutsal.com).

Porto Tolero će goste iz Šibenika dočekati u potpunosti spreman, tako da će svi igrači biti dostupni. Pločani se naravno nadaju pobjedi i nastavku dobrih igara u prvenstvu. Sigurno je da će ovo biti jedna odlična utakmica i nema dvojbe da će imati epitet pravog derbija. Što drugo reći osim da svi navijači Porto Tolera i ljubitelji dobrog futsala dođu u subotu u dvoranu Doma športova Ploča u 17:00h i pogledaju derbi kola!

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.