Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Porto u Trogir po prvu pobjedu u gostima?
  • Pratite nas na…

Porto u Trogir po prvu pobjedu u gostima? 

Marin Džeko i Mišo Ramić

U poslijednjem susretu u Trogiru će gostovati Porto Tolero. Trogir je također jedna od momčadi u borbi za opstanak kojoj su bodovi prijeko potrebni. Porto je ove sezone jako loš na gostovanjima te nisu ostvarili niti jednu pobjedu dok Trogir ima 'tek' tri pobjede te gol razliku -12.

Trogir je ove godine jako loš te se nalazi na devetom mjestu te će ima svaki bod biti važan. Glavna prijetnja Portu bit će fantastični Jezidžić koji je ove sezone na visokoj razini za razliku od same momčadi Trogira. Također se može izdvojiti Grabovac od ponajboljih igrača Trogira.

Kod Porta se još uvijek ne zna tko će stati na gol. Upitan je nastup Marija Batinovića,a još uvijek pravu priliku čeka mladi Mario Rašić koji je ujedno i prvi golman juniorske momčadi Pločana. Definitivno u Trogir neće ići Družijanić te Vrnoga koji su i dalje na listi ozljeđenih igrača kao i nekoliko ključnih igrača poput Burđeleza,Markovića,Krilića,Marevića te golmana Zovke. Valja istaknuti Ramića koji je u odličnoj formi te se očekuje dobar nastup.

Utakmica se igra u nedjelju u 20:15h u dvorani 'Vinko Kandija'.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.