Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Prijateljska utakmica: Porto Tolero 5 – 5 Brotnjo
  • Pratite nas na…

Prijateljska utakmica: Porto Tolero 5 – 5 Brotnjo 

Porto Tolero

Porto Tolero

U četvrtak u 17:45h odigrana je još jedna pripremna utakmica, a ovoga puta protivnik Porto Toleru bio je Brotnjo. Obje ekipe igrale su odlično pa je možda i najrealniji ishod bez pobjednika, a rezultat na kraju utakmice bio je 5-5.

Domaćini su fantastično ušli u utakmicu te su već u prvih pet minuta postigli dva pogotka, a strijelci su bili Matko Krilić i Zvonimir Markotić. Gosti su smanjili vodstvo domaćina na 2-1, ali potom Zrinko Markotić vara protivničkog vratara i zabija za 3-1. Nakon tog vodstva, nagli pad u igri Porto Tolera, a gosti su to iskoristili maksimalno. Brotnjo je uspio doći do vodstva od 3-5 što je bio ”hladan tuš” za Pločane. Ipak, Porto nakon dobrog ulaska u utakmicu, dobro i završava utakmicu te su u zadnjih nekoliko minuta izjednačili rezultat, a precizni su bili Matko Krilić i Darko Rončević.

Ovoga puta je na golu domaćina bio je i Ivo Kežić koji je ujedno i najmlađi igrač u momčadi Porto Tolera. Imao je nekoliko odličnih obrana te je i njemu ovo dobra priprema pred početak kadetske lige.

Sastav Porto Tolera: Ivo Kežić, Mario Rašić, Zrinko Markotić, Zvonimir Markotić, Ivan Marković, Ante Galić, Darko Rončević, Josip Marušić, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Ante Galić, Ante Batinović, Jure Korljan,

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.