Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Prijateljska utakmica: Porto Tolero 8 – 4 Novo Vrijeme
  • Pratite nas na…

Prijateljska utakmica: Porto Tolero 8 – 4 Novo Vrijeme 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U srijedu su Porto Tolero i Novo Vrijeme iz Makarske odigrali još jednu prijateljsku utakmicu, a kao pobjednik je iz iste izašao Porto Tolero. Pločani su slavili rezultatom 8-4.

Gosti su u samom početku utakmice poveli sa 1-0. Porto Tolero je dosta loše ušao u utakmicu, ali ipak Zrinko Markotić zabija pogodak i donosi izjednačenje domaćinima. Rezultat je samo na kratko ostao 1-1 te samo nekoliko minuta poslije gosti ponovo dolaze u vodstvo, a Porto je nakon pet minuta utakmice krenuo puno odlučnije te su u razmaku od par minuta preokrenuli rezultat na 3-2. Porto Tolero je u zadnjih pet minuta čekao priliku iz kontri što im se i isplatilo. Za 5-4 zabio je Zrinko Markotić, a zatim se redom u listu stijelaca upisuju Korljan, Marušić i Stjepanović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treba istaknuti da je vratar Porto Tolera bio odličan unatoč četiri gola u mreži, ali uz nekoliko fantastičnih obrana i intervenecija davao je vjetar u leđa svojoj momčadi. Uz njega, braća Markotić su imali odličan dan i bili jedni od ključnih u pobjedi domaćina.

Sastav Porto Tolera: Mario Rašić, Josip Stjepanović, Matko Krilić, Jure Korljan, Ante Galić, Zrinko Markotić, Zvonko Markotić, Ivan Marković, Josip Marušić

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.