Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Split bez problema do slavlja u Pločama
  • Pratite nas na…

Split bez problema do slavlja u Pločama 

xxxx

Vrsta utakmice: Prvenstvena
Kolo: 22.kolo
Datum: 03.05.2014.
Vrijeme: 19:00
Dvorana: Dom športova, Ploče
Gledatelja: 50

PORTO TOLERO – SPLIT TOMMY = 1:7 (0:4)

Prvi sudac: Mato Bajurin
Drugi sudac: Maro Kristić
Delegat: Vedran Antunović
Mjeritelj vremena: Željko Vukić

PORTO TOLERO: Robert Zovko, Ivan Markić, Bruno Čavar, Josip Stjepanović, Matko Krilić, Jure Korljan, Alen Družijanić, Saša Burđelez (kap.), Anđelo Samardžić, Ante Raić, Marin Džeko, trener: Denis Malić

SPLIT TOMMY: Mate Tešija, Mladen Burilović, Slobodan Gudelj-Velaga, Saša Subotić, Mirko Nikolić, Josip Suton, Andrija Bogdanović, Branko Laura (kap.), Franco Jelovčić, Josip Bilandžić, trener: Mato Stanković

STRIJELCI: 0:1 Suton (5.min.), 0:2 Laura (8.min.), 0:3 Subotić (13.min.), 0:4 Bogdanović (15.min.), 0:5 Subotić (22.min.), 1:5 Džeko (23.min.), 1:6 Bogdanović (30.min.), 1:7 Laura (32.min.)

IGRAČ UTAKMICE: Andrija Bogdanović (SPLIT TOMMY)

KOMENTAR UTAKMICE:
U poslijednjem kolu 2.HMNL-jug, upisana je nova pobjeda čime se ligaški dio natjecanja zaključilo s maksimalnim bodovnim učinkom! Split Tommy je tako još jednom ove sezone ispisao povijest, budući da nitko nikada nije ostvario takav rezultat! Nakon sjajnog trijumfa u kupu, Split Tommy nastavlja ove sezone postavljati neponovljive rezultate, jer zaista je teško za očekivati da netko ponovi ovakve rezultate kakve je naš klub ostvario ove sezone. U svim službenim nastupima ove sezone Split Tommy je ostvario pobjede!
Sama utakmica je bila fer i korektna, na čemu se u prvom redu zahvaljujemo domaćinu na sportskoj i fer utakmici. U našim redovima nije bilo Ćorluke i Protege koji su u prošlom kolu zaradili žute kartone, no bilježimo povratak nakon ozljeda Sutona i Subotića. Upravo je Suton u 5.minuti “načeo” domaćina, a do odmora su Laura, Subotić i Bogdanović u dobroj mjeri usmjerili susret prema novoj pobjedi. Priču su u nastavku zaključili novim golovima Subotić, Bogdanović i Laura, dok je kod domaćina strijelac bio Džeko. Uz spomenute strijelce valja izdvojiti uvijek raspoloženog Franca Jelovčića koji se nije upisao u strijelce, ali je s asistencijama bio na zavidnoj razini. Na žalost, Jelovčiću je tako izmaknula titula najboljeg strijelca lige, budući je Radman (Crnica) u Metkoviću postigao 5 zgoditaka čime je osvojio epitet naj-strijelca!
Naslov prvaka već je davno osiguran, a sada nam predstoje kvalifikacije za ulazak u 1.HMNL koje će se odigrati nakon svršetka ostalih drugoligaških natjecanja po sistemu “mini-lige” u ritmu srijeda-subota. Titulu je na sjeveru osigurala Siscia, dok se potvrda naslova na zapadu očekuje od Grobnika, a na istoku od Broda 035. Ostaje za vidjeti može li Split Tommy i kroz naredne dvoboje nastaviti svoj pobjednički niz.

Preuzeto sa: mnk-split.hr

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.