Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Mladež » Stariji pioniri igraju turnir u Makarskoj; kadeti i juniori po nove pobjede u ligi
  • Pratite nas na…

Stariji pioniri igraju turnir u Makarskoj; kadeti i juniori po nove pobjede u ligi 

Porto Tolero

Porto Tolero

Ovaj vikend će aktivni biti i stariji pioniri godišta 1998.,1999., i 2000. koji igraju na turniru u Makarskoj. Kadeti ovo kolo igraju protiv posljednjeplasirane ekipe Solina dok će juniori borbu voditi sa dvije ekipe iz Vrgorca, Tinom i Vrgorac GTP. Uz mlađe kategorije, prijateljsku utakmicu će odigrati i seniori, a najstariji veterani će igrati gradsku ligu protiv Kladionice Hattrick.

Stariji pioniri će u subotu igrati turnir u Makarskoj. Na turniru nastupaju sljedeće ekipe: domaćin Novo Vrijeme, Porto Tolero, Pazin i Vrgorac GTP. Porto će prvu utakmicu igrati protiv Pazina u 11h. Donosimo vam i cijeli raspored:

10:00h Novo Vrijeme Apfel – Pazin
10:30h Porto Tolero – Vrgorac GTP
11:00h Porto Tolero – Pazin
11:30h Novo Vrijeme Apfel – Vrgorac GTP
12:00h Vrgorac GTP – Pazin
12:30h Novo Vrijeme Apfel – Porto Tolero

Kadeti će ovo kolo snage odmjeriti protiv Solina koji se trenutno nalazi na zadnjem mjestu bez pobjede uz tek jedan nerješen rezultat. Porto je prošlo kolo remizirao protiv Kijeva iz Knina koji se nalazi na drugom mjestu. Porto Tolero će u utakmicu ući kao favorit te se od njih očekuje pobjeda koja bi im mnogo značila u ovom trenutku kada zaostaju za Kijevom i Vrgorcem.

Raspored 8. kola HMNL-Jug kadeti

Juniori Porta će snage odmjeriti sa dvije ekipe iz Vrgorca, Tinom i Vrgorac GTP. Prvu će utakmicu odigrati protiv Tina koji je domaćin u 10h dok će protiv Vrgorca igrati u 14h. Trenutno je na tablici vodeća ekipa Tina koji dijele mjesto sa Vrgorcem jer imaju isti broj bodova, 9. Porto Tolero je na 6 bodova te bi ga praktički samo obje pobjede u nedjelju vodile dalje u doigravanje za državno prvenstvo.

Tablica – HMNL-Jug juniori

Valja izdvojiti da će prvi tim Porto Tolera u utorak igrati kup utakmicu protiv Like Šport u 16:00h u Gospiću dok će se uzvrat igrati 7 dana poslije u Pločama.

U nedjelju nas očekuje i nova utakmica u gradskoj ligi veterani gdje će Porto Tolero igrati protiv Kladionica Hattrick, a utakmica će se odigrati u nedjelju u 16:00h.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.