Trenutno ste ovdje Home » BMNT 'Ploče 2012' » U petak nas očekuje uzbudljivo četvrtfinale turnira; imamo osam najboljih ekipa
  • Pratite nas na…

U petak nas očekuje uzbudljivo četvrtfinale turnira; imamo osam najboljih ekipa 

Božićni malonogometni turnir ''Ploče 2012''

Božićni malonogometni turnir ''Ploče 2012''

Nakon što je 26 ekipa već ispalo sa turnira došao je red na četvrtfinale i sudare osam najboljih ekipa. U četvrtinu finala su prošle sljedeće ekipe: Hattrick Kladionica, Udruga lađara Jerkovac, CB Tropicana, Mali Raj, MNK Tin/Autokomerc, CB Hennesy, Gornja Vala te HMNK Stolac. Najviše šanse za osvajanje turnira dajemo prošlogodišnjim osvajačima, ekipi Hattrick, ali ni ostale ekipe ne treba podcjenjivati. U ovoj najavi za sutrašnje utakmice o svakoj ekipi ćemo napisati par riječi.

Hattrick Kladionica: Ekipa koje je prošle godine dominirala na svim utakmicama i na kraju su i osvojili ovaj turnir. U ove dvije utakmice koliko su do sada odigrali dokazali su kako mogu ove godine obraniti naslov prvaka.  Ove godine su kao pojačanje doveli Ivana Markovića dok je ostatak ekipe ostao isti. Za bitne igrače možemo nabrojati Antu Babića koji je u obje utakmice zabio i predvodio svoju ekipu do četvrtfinala.

Igrači: Zoran Bubalo, Tomislav Dodig, Drago Jelavić, Ante Mihaljević, Ante Babić, Denis Deak, Stipe Glasović, Ante Hrgović, Dino Deak, Ivan Marković.

Udruga Lađara Jerkovac: Odlična ekipa koja sa svojim igrama i ponašanjem na terenu mogu bit primjer ostalim ekipama. Imaju dosta odličnih igrača i uz igru kakvu su pokazali ove godine mogu biti veliki konkurent za osvajanje turnira.

Igrači: Petar Barun, Ivan Bilan, Marin Petković, Antonio Galov, Andrija Bebić, Ante Batinović, Duje Medak, Zvonimir Dragović, Nedo Ereš, Duje Batinović.

Mali Raj: Prošlogodišnji polufinalisti, prošle godine su se zvali Klepci. Po igri se vidi da zajedno igraju dosta vremena. Predvodi ih bivši igrač Porto Tolera, Ante Galić. Prošlu utakmicu su pobijedili jednu od ekipa koja je jedna od bolji na turniru,ali presudile su nijanse, a to je CB Fantasy Feeling.

Igrači: Adnan Delihasanović, Davor Marković, Salčin Ervin, Davor Jelčić, Naid Čatić, Edis Mrso, Ante Galić, Ante Tole, Adrijano Dujmović.

HMNK Stolac: U dvije utakmice koliko su ih odigrali dosada pokazali su odličnu igru i protiv Malog Raja u petak će sigurno biti zanimljivo jer to su dvije ekipe koje su po igri bliske. Ekipi predvodi Darko Raguž i pokušati će sa svojom ekipom doći do polufinala.

Igrači: Vlatko Raguž, Mario Marić, Vedran Zoko, Ivan Perić, Dejan Zolo, Marko Raguž, Darko Raguž, Boris Katičić, Toni Akrapović.

Gornja Vala: Ovo je jedna od ekipa od koje se ovo nije nadalo,misli se na to da će ovoliko dogurati te ih se ne smije potcjenjivati. U ekipi ima i nekoliko odličnih mladih igrača. Ekipe predvode Zoran i Stipe Kostanić kao najiskusniji igrači u ekipi.

Igrači: Ivan Antunović, Stipe Gojun, Joze Kunac, Ivan Ivičević, Zoran Kostanić, Stipe Kostanić, Dražen Haranbašić.

CB Tropicana: U prošloj utakmici mučili su se protiv CB Splendida, no u drugom poluvremenu su ih “razbili” i prošli dalje gdje igraju protiv Gornje Vale. Ekipe predvode Toni Vučković i Saša Burđelez koji su u dosadašnje dvije utakmice zabijali golove i odveli svoje ekipu dalje.

Igrači: Elvis Perković, Toni Vučković, Nino Markić, Tonći Pirija, Pjero Andrijašević, Hrvoje Juras, Alen Mušan, Saša Burđelez, Ante Smoljan, Nikola Grgurinović, Božo Pavlović.

MNK Tin/Autokomerc: Većina ove ekipe dolazi iz istoimenog malonogometnog kluba Tin Vrgorac koji je trenutno u 2. HMNL-Jug te sigurno nisu lak protivnik. Očekuje se par novih pojačanja iz Vrgorca.  Igraju vrlo atraktivan,ali u drugu ruku i pametan nogomet bez previše riskiranja te bi mogli zadati dosta problema sljedećem protivniku.

Igrači: Josip Akmadža, Mile Herceg, Mate Erceg, Zrinko Markotić, Zvonko Markotić, Luka Radalj, Alen Govorko, Mario Herceg, Dragan Stanković.

CB Hennesy: Prošle godinu su dogurali do finala, ali bolji od njih je bila ekipa Hattrick Kladionice. I ove godine im je cilj osvanje turnira, no u četvrt finalu igraju protiv MNK Tin/Autokomerc i sigurno im neće biti lagano ako hoće dalje.

Igrači: Dejan Tunić, Dario Markić, Mateo Kozarić, Toni Babić, Goran Bošković, Damir Obad, Elvin Bošković, Ivan Šutalo, Josip Bošković.

RASPORED ČETVRTFINALA, PETAK 28.12

17:00 MNK Tin/Autokomerc – CB Hennesy
18:00 Udruga Lađara Jerkovac – Hettrick Kladionica
19:00 Gornja Vala – CB Tropicana
20:00 Mali Raj – HMNK Stolac

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.