Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Tko će slavili u lokalnom derbiju između Tina i Porta?
  • Pratite nas na…

Tko će slavili u lokalnom derbiju između Tina i Porta? 

Porto Tolero

MNK Porto Tolero

Sutra se sa početkom u 20h igra lokalni derbi, a po mnogima i derbi kola između Tina iz Vrgorca te Pločanskog Porto Tolera. Utakmica se igra u sklopu 18. kola 2. HMNL-Jug. Zadnji susret ova dva kluba završio je pobjedom Porta sa visokoh 5-0, a strijelci za Porto u toj utakmici bili su Darko Raguž(3), vratar Batinović te Džeko. 

Porto Tolero će u utakmicu ući u poprilično pomlađenom sastavu sa nekoliko igrača koji ove sezone nisu igrali. Što se tiče prvotimaca, za utakmicu neće konkurirati Družijaniž i Burđelez koji imaju problema sa koljenom te jedan čeka operaciju dok se drugi oporavlja od iste. Nadalje, Jure Korljan će biti odsutan 10 dana zbog obiteljskih obaveza, a braća Raguž i Ramić nisu trenirali zadnjih tjedan dana zbog obaveza pa se očekuje da će propustiti utakmicu. Upitni su također i nastupi prvog vratara Marija Batinovića i Josipa Peara. Za Porto će vjerovatno svoj prvi prvotimski nastup upisati dva juniora, Darko Rončević te Sandro Rebac, a na golu bi po treći put u sezoni mogao biti junior Mario Rašić.

Pločani su u dosta povoljnijoj poziciji pred utakmicu sa šest bodova više i dva mjesta iznad, točnije nalazi se na 5. mjestu koje dijeli sa Torcidom te mu pobjeda sutra znači mnogo s obzirom da Torcida igra sa Ustanikom te je favorit u toj utakmici.

Tablica 2. HMNL-Jug

Tablica 2. HMNL-Jug

Ostale utakmice 18. kola 2. HMNL-Jug:

  • Squere-Okruk
  • Crnica-Metković
  • Stari Grad-Trogir
  • Torcida-Ustanik
  • Hrv. Dragoljovac-Arena

 

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.