Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Torcida natrag u Split sa šest golova u mreži; dva gola Džeke
  • Pratite nas na…

Torcida natrag u Split sa šest golova u mreži; dva gola Džeke 

Porto Tolero-Torcida

Pločani su pred domaćom publikom Torcidu iz Splita pobjedili sa uvjerljivih 6-2.Porto je u jednom trenutku imao vodstvo od čak 4-0,ali su gosti ipak zabili dva pogotka.Marin Džeko je ponovo zabio dva gola te osigurao pobjedu domaćina.Porto Tolero se ovom pobjedom još više odaljio od Torcide,a čekaju se završeci svih utakmica za konačnu poziciju nakon 5. kola.

Porto Tolero je imao odlično otvaranje utakmice pogotkom u prvoj minuti te su tako Torcidi dali na znanje da neće lako do pobjede.Strijelac prvog pogotka bio je Mišo Ramić.Do 7. minute Pločani su još dvaput tresli mrežu golmana Torcide,a golove su zabili Pear u 6. te Korljan u 7. minuti igre.Četvrti pogotak za domaćine postiže Marin Džeko te praktički rješava pitanje pobjednika,a ostalih osam minuta do kraja prvog dijela rezultat je ostao isti te je Porto na odmor otišao mirne glave.

U drugom poluvremenu domaćini su se malo opustili i nisu bili potpuno koncentrirati te u 23. minuti vodstvo na 4-1 smanjiva Ante Zokić.Iako su gosti pokušavali uhvatiti Zovku na krivoj nozi golman Porta se nije dao,a domaćine je u drugom dijelu 'probudio' Darko Raguž odličnom solo akcijom koja je završila pogotkom za 5-1.U zadnjim minutama igre gosti su ponovo smanjili vodstvo a 5-2 preko Zokića,a Džeko u zadnjoj minuti igre vraća vodstvo domaćina na četiri razlike.

Sastav Porto Tolera: R.Zovko, M.Rašić, B.Malić, M.Krstičević, D.Malić, J. Korljan, M.Ramić, M. Džeko, J.Pear, I.Marković, M.Carević, D.Raguž. Voditelj: Mišel Kvesić 

Sastav Torcide: D.Maretić, I.Šuljić, T. Džeko, Rogić, Sočo, Zokić, Šarić, S.Omrčen, Taći, Ig. Šuljić, M. Pintar. Voditelj: Gordan Šangut

no images were found

Odgovor na Torcida natrag u Split sa šest golova u mreži; dva gola Džeke

  1. Pingback: breast actives scam

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.