Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Turnir ”Stipe i Siniša”: Porto Tolero u finalu poražen 2-1
  • Pratite nas na…

Turnir ”Stipe i Siniša”: Porto Tolero u finalu poražen 2-1 

13_08_12_stipe_sinisa7

13_08_12_stipe_sinisa7

Nakon prošlogodišnje pobjede u finalu i osvojenog turnira, Porto Tolero je ove godine nešto slabije odigrao te je osvojio drugo mjesto, dok je ekipa MNK Staševica uzela prijelazni pehar za prvo mjesto i pehar u trajno vlasništvo. Najbolji strijelac turnira bio je igrač Porto Tolera Matko Krilić sa 10 pogodaka.

Finalnom utakmicom između MNK Staševice i Porto Tolera završio je 17. memorijalni malonogometni turnir „Stipe i Siniša 2013.“

Ovogodišnji pobjednik je zasluženo MNK Staševica koja je u finalu bila bolja od odlične ekipe iz Ploča slaveći s minimalnih 2:1.

U utakmici za 3. mjesto slavila je ekipa C.B. Lakus koja je imala više sreće u izvođenju penala i tako pobijedila ekipu C.B. Kum.

Za najboljeg igrača proglašen je Goran Galov iz MNK Staševice, a titulu najboljeg golmana zaslužio je Tomislav Vladimir iz ekipe Fantasy Komin. Najbolji strijelac je Matko Krilić iz Porto Tolera sa 10 postignutih pogodaka.

Trofej Fair play je pripao ekipi Fizio centra Jurišić.

Nagrade i priznanja uručila je Ivanka Musulin, majka Siniše Musulina, Grozdana Štrbić, supruga pokojnog Stipe i gradonačelnik grada Ploča Krešimir Vejić.

Finalnu večer je vodio sudački dvojac Denis Giljević i Ljubo Ivanišević, a cjelokupni program je vodila Lora Lovrić.

Za Porto Tolero su nastupali: Saša Burđelez, Boris Malić, Denis Malić, Matko Krilić, Stipe Nikolac, Josip Stjepanović, Marko Krstičević, Ivan Marković, Ivan Grgurinović, Nikola Grgurinović
—————————————————————————————————————————————————————————–
Utakmica za 3. mjesto: C.B. Lakus – C.B. Kum 3:3 (5:4)*

Finale: MNK Staševica – Porto Tolero 2:1

Fotografije i tekst preuzete sa: rogotin.hr

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.