Trenutno ste ovdje Home » Novosti » U drugi dio sezone sa mladim i domaćim snagama
  • Pratite nas na…

U drugi dio sezone sa mladim i domaćim snagama 

Porto Tolero

U utorak su počele  pripreme seniora MNK Porto Tolera za drugi dio sezone koja započinje sredinom veljače. Prvi dan treneru Denisu Maliću odazvali su se vratar Mario Rašić, mladi vratar kadeta Ivo Kežić, Jure Korljan, Stipe Nikolac, Bruno Ćavar, Josip Stjepanović, Marin Džeko, Matko Krilić, Ivan Marković te nekolicina mladih igrača: Samardžić, Marušić, Rebac, Batinović, Rončević i ostali naravno.

Prvi vratar Robert Zovko odsutan je zbog poslovnih obaveza u Splitu, Alen Družijanić koji također zbog poslovnih obaveza ne može proći pripreme s klubom te Saša Burđelez koji je na fakultetu u Zagrebu. Upitni su braća Markotić koji su u pregovorim s jednim prvoligaškim klubom i o tome ovisi njihov daljnji nastavak karijere, dok je klub prekinio suradnju s Antom Galićem i Josipom Pearom koji su slobodni igrači. Što se tiče samog nastavka prvenstva, stav kluba je da se da prilika domaćim i mlađim igračima koji pokažu želju, volju i htjenje na treninzima i budu uporni, takvi će i dobiti priliku sasvim sigurno u nastavku prvenstva. Porto ce pokušat dogovorit i odigrat što veci broj pripremnih utakmica, upravo iz tog razloga da se spreme mlađi igraci za početak drugog dijela sezone.

Prva pripremna utakmica vjerojatno će biti u nedjelju u Makarskoj s prvoligašem MNK Novo Vrijeme, koje će poslužiti svima, a posebno mladim igračima da osjete igru protiv hrvatskih i slovenskih reprezentativaca.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.