Trenutno ste ovdje Home » Novosti » U goste Hajduku pa kup ogled protiv Osijeka!
  • Pratite nas na…

U goste Hajduku pa kup ogled protiv Osijeka! 

Porto Tolero

U prvom susretu proljetnog dijela sezone, Hajduk u dvorani na Poljudu dočekuje pločanski Porto Tolero. Dugo je Hajduk figurirao kao najugodnije iznenađenje lige, no u poslijednja 4 kola upisana su 3 poraza te je polusezona okončana na 6.mjestu.Porto Tolero je u jesenskom dijelu sezone pretrpio tek 2 poraza (Ustanik, Split Tommy), a njihov susret u 1.kolu u Pločama okončan je remijem 2:2! Valja imati na umu da je Porto Tolero oslabljen odlaskom ponajboljih igrača Galića i Markotića, no bez obzira na to riječ je o vrlo dobroj ekipi. (crofutsal.com)

Za utakmicu protiv Hajduka upitna su dva igrača, vratar Raič i Stjepanović, obojica zbog ozljede. To su ujedno jedina dva igrača koja možda propuste ligašku, kao i kup utakmicu protiv Osijeka koja se igra dan, odnosno dva kasnije.

Porto Tolero će u subotu otputovati u Split, odigrati susret sa Hajdukom te se zaputiti u Osijek, gdje će u nedjelju igrati prvu utakmicu kupa protiv istoimenog kluba. Uzvrat će se također igrati u Osijeku, u ponedjeljak. Prva utakmica igra se u 20:00h, a druga je na rasporedu u 16:00h. Jedini igrač koji neće igrati u Osijeku, uz dva gore navedena, je Ivan Marković koji je spriječen zbog poslovnih obaveza.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.