Trenutno ste ovdje Home » Novosti » U poslijednjem kolu jeseni Porto Tolero gostuje kod Splita
  • Pratite nas na…

U poslijednjem kolu jeseni Porto Tolero gostuje kod Splita 

2013-12-11-13-31-5462-

2013-12-11-13-31-5462-

Pred nama je poslijednje kolo jesenskog dijela sezone, koje nam donosi susret s pločanskim Porto Tolerom. Derbi je to 11.kola jer Porto Tolero u susret ulazi kao drugoplasirana momčad ljestvice. 

Utakmica je na rasporedu u petak 13.12 s početkom u 20 sati u solinskoj dvorani na Bilankuši. Razlog domaćinstva u Solinu je nemogućnost protivnika da susret odigra u subotu, kada igraju na zagrebačkoj “Kutiji šibica”. Klub je sportski izašao u susret odrekavši se termina na svojim Gripama, gdje nije bilo slobodnog termina te je susret prebačen u solinsku dvoranu.

Porto Tolero je u dosadašnjem tijeku natjecanja pretrpio tek jedan poraz, od Ustanika na Gripama. No uz 4 pobjede, upisali su i 4 remija, što ih udaljava od vrha ljestvice. No bez obzira na to, jedno su od najugodnijih iznenađenja lige. U redovima Porto Tolera nastupa nekoliko vrlo dobrih i iskusnih igrača. Izdavajamo igrače s prvoligaškim iskustvom: Marin Džeko je imao kratku epizodu u MNK Novo Vrijeme, dok je Saša Burđelez naš nekadašnji igrač.
No iako je Porto Tolero protivnik koji zaslužuje respekt, sve osim nove pobjede bilo bi veliko iznenađenje. Stopostotni učinak ostvaren je u dosadašnjem tijeku natjecanja i bilo bi lijepo novom pobjedom zaključiti polusezonu. Zaista, iako u drugoligaškom natjecanju, Split Tommy piše povijest, jer nitko nikada u hrvatskom futsalu nije u natjecanju imao stopostotni učinak.

U ovom susretu ne možemo računati na kapetana Branka Lauru koji je u prošlom kolu dobio 3.žuti karton, no u sastav se vraćaju povratnik iz Brazila Alen Protega i Saša Subotić koji je odradio utakmicu suspenzije.(mnksplit.com)

U redovima Porto Tolera nedostajat će samo Josip Stjepanović zbog poslovnih obaveza, a svi ostali će biti spremni za derbi u Solinu. Utakmicu će se moći gledati putem interneta, a naknadno će biti dodan stream na stranicu!

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.