Trenutno ste ovdje Home » BMNT 'Ploče 2012' » Veliko finale Božićnog malonogometnog turnira ‘Ploče 2012′
  • Pratite nas na…

Veliko finale Božićnog malonogometnog turnira ‘Ploče 2012′ 

Mali Raj

Sutra nas očekuje veliko finale Božićnog malonogometnog turnira ‘Ploče 2012′ u kojem će snage odmjeriti CB Tropicana te Mali Raj/Ivomiks. Utakmicu za treće mjesto igra ekipa Ud. lađara Jerkovac i MNK Tin/Autokomerc. Prije utakmice za treće mjesto odigrati će se Superkup lige veterana grada Ploča između Porto Tolera i Splendida, a prije velikog finala gledat ćemo revijalnu utakmicu mlađih pionira MNK Porto Tolera i NK Jadran LP.

CB Tropicana

U finalu će se susresti dvije ekipe koje su tijekom cijelog turnira pokazale najbolju igru te ćemo zasigurno gledati jedno odlično nadmetanje dvaju ekipa. CB Tropicana je kroz turnir pokazala koliko mogu i da im je finale bio i cilj. Treba izdvojiti kako su do finala stigli isključivo pobjedama iz igre bez izvođenja penala. Kada bi izdavajali najbolje pojedince bilo bi vrlo teško izabrati najboljeg. Trenutno najbolji strijelac turnira je Antonio Vučković pa to dovoljno govori o mogućnostima Tropicane.

Mali Raj

Drugi finalist je ekipa Mali Raj koja je u polufinalu nakon boljeg izvođenja penala savladala MNK Tin/Autokomerc. Zanimljivo je da su njihovi protivnici u polufinalu uspjeli postići tek jedan od četiri penala jer je golman Adnan Delihasanović branio pa gotovo i bez greške. Ekipu predvodi Ante Galić koji trenutno igra za HMNK Vrgorac. Također u ekipi se tehnički ističu još dva igrača, a to su Naid Čatić i Edis Mršo koji su u nekoliko navrata bili i strijelci za ekipu. Na igri se može vidjeti da su vrlo složna ekipa i da mogu svima vrlo dobro zaprijetiti.

MNK Tin-Autokomerc

U utakmici za treće mjesto će se susresti dvije ekipe dosta različite po stilu igre. S jedne strane ekipa MNK Tina igra grublji futsal, dok Udruga lađara Jerkovac pokušava do gola doći sa više duela gdje ih izvlači nekoliko vrlo dobrih, tehnički potkovanih igrača. Definitivno najslabija točka Ud. lađara Jerkovac je njihov golman koji je vrlo mlad i neiskusan te je već nekoliko puta primio gol za koji se nitko nije nadao da će postići. MNK Tin/Autokomerc je ekipa sastavljena od malonogometnih igrača iz 2. HMNL-Jug te su vrlo iskusni u ovom sportu pa će protivnik u utakmici za treće mjesto trebati biti cijelu utakmicu maksimalno skoncentriran.

Udruga lađara Jerkovac

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.