Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Veterani Porta na ‘Kutija Šibica 2012′
  • Pratite nas na…

Veterani Porta na ‘Kutija Šibica 2012′ 

Kutija šibica 2012

 

Kao i svake tako će se i ove godine u Zagrebu održati turnir 'Kutija Šibica 2012',a ovo je 42. po redu.Ove godine je prijavljen rekordan broj ekipa,što za glavni turnir što za turnir veterana.

Veterani Porto Tolera će ove godine nastupiti na turniru 'Kutija Šibica'.Turnir traje nešto više od mjesec dana,točnije od 24.11 do 28.12,a prvu utakmicu Pločani će odigrati 1.12. u 19:00h protiv MNK Majte sa Hvara.

Za Porto Tolero će nastupiti: Barbir, D.Malić, Popović, B.Malić, Cvijanović, Antunović, Perković, Arar.

"Dragi prijatelji malog nogometa, dragi posjetitelji,

Pred nama je još jedno, 42. po redu, izdanje turnira za kojeg su vezani mnogi entuzijasti i zaljubljenici u ovaj sport. U Zagrebu se mali nogomet desetljećima razvijao na kvartovskim terenima i susjedskom rivalstvu. Zanimanje i ljubav prema nogometnoj lopti stvorili su niz neraskidivih prijateljstava i godinama su bili izvor radosti i razonode, te lijepih druženja.

Kao i svih ovih godina, i ovogodišnji turnir će biti natjecateljski uzbudljiv, gledateljski zanimljiv i bogat nagradama. Ovaj turnir potiče okupljanje ljubitelja malonogometne lopte, veterane i mlade entuzijaste, pružajući im priliku da se natječu u plemenitom sportskom duhu i tako nastave turnirsku tradiciju vrijednu poštovanja.

Zahvaljujemo svima koji godinama prate „Kutiju“ i na taj način doprinose dobroj navijačkoj atmosferi u Domu sportova. Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite na 42. izdanju ovog turnira, kao i na 6. veteranskom izdanju .

Popularna „Kutija“ pravo je mjesto za istinske prijatelje sporta i druženja koji su svrha sami sebi i nema sumnje da će tako ostati i u budućnosti.

Svim natjecateljima želimo puno sportskog uspjeha, a svim gostima i ljubiteljima malog nogometa, mnogo zabave i uživanja u napetoj i uzbudljivoj igri." - Ivo Erić, predsjednik organizacijsog odbora turnira.

Pobjednik utakmice između Porto Tolera i MNK Majte će igrati protiv Sunprotetca iz Siska,a vrijeme utakmica i dalje ostaje nepoznato.

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.