Trenutno ste ovdje Home » Novosti » Pločani dočekuju Mejaše u sklopu 9. kola 2. HMNL-Jug
  • Pratite nas na…

Pločani dočekuju Mejaše u sklopu 9. kola 2. HMNL-Jug 

Porto Tolero

Porto Tolero

Porto Tolero i Mejaši će večeras u dvorani Doma športova Ploča odmjeriti snage u sklopu 9. kola 2. HMNL-Jug. Gosti iz Splita se trenutno nalaze na osmom mjestu, dok porto zauzima treće, uz utakmicu više od Torcide. Utakmica je ovo od velikog značaja za domaću momčad s obzirom da ove sezone nisu poraženi kod kuće, a i pobjedom bi osigurali drugo mjesto.

Iz Doma športova su Hajduk i Metković odnijeli bod, a ostaje za vidjeti mogu li Mejaši do boda ili čak sva 3. Splitski “div iz predgrađa” proživljava teške dane. Umjesto pri vrhu, gdje su ih svi očekivali, nalaze se u donjem dijelu ljestvice. Na gostovanjima su u dosadašnjem dijelu sezone osvojili bod u Metkoviću i sva 3 boda kod Torcide. No na naizgled lakšim gostovanjima Mejaši su zakazali (Okruk, Stari grad). Domaćin je favorit, no oprez, Mejaši imaju vrlo dobru ekipu koja može svakoga pobijediti(crofutsal.com).

Domaćini će danas biti bez nekoliko igrača, među kojima su Josip Stjepanović i Robert Zovko koji su otpali zbog poslovnih obaveza, a Saša Burđelez utakmicu propušta zbog obaveza na fakultetu.

Za nastup su također upitni Marković i Pear, a velika je vjerojatnost da će utakmicu propustiti i Marin Džeko. S obzirom na sve izostanke, Porto u utakmicu ulazi poprilično oslabljen, ali ne i sa manje motiva.

Utakmica se igra večeras u 19:15h u dvorani Doma športova Ploča!

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.