Trenutno ste ovdje Home » Uvjeti korištenja
  • Pratite nas na…

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja RMH

Web stranicu WWW.MNKPORTOTOLERO.HR (dalje u tekstu: Porto Tolero) pokrenuo je i uređuje Hrvatski malonogometni klub Porto Tolero Ploče.

S prvim korištenjem Porto Tolera, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate Porto Toleru i ne koristite njegove sadržaje. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite našem Uredništvu na e-mail adresu julac1234@gmail.com

Izgled i sadržaj Porto Tolera te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje Porto Tolera predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Posljednja izmjena: 21.1..2015.

Korištenje sadržaja Porto Tolera

slobodno smijete:
dijeliti — umnožavati, distribuirati i javnosti priopćavati djelo
remiksirati — prerađivati djelo
pod slijedećim uvjetima:
-imenovanje. Morate priznati i označiti autorstvo djela na način kako je specificirao autor ili davatelj licence (ali ne način koji bi sugerirao da Vi ili Vaše korištenje njegova djela imate njegovu izravnu podršku).
-nekomercijalno. Ovo djelo ne smijete koristiti u komercijalne svrhe.

U slučaju daljnjeg korištenja ili distribuiranja morate drugima jasno dati do znanja licencne uvjete ovog djela. Najbolji način da to učinite je linkom na ovu internetsku stranicu. Od svakog od gornjih uvjeta moguće je odstupiti, ako dobijete dopuštenje nositelja autorskog prava.

Porto Tolero polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg djela smatra se kršenjem autorskih prava Porto Tolera i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg djela Porto Tolera bez dozvole vlasnika autorskih prava (Porto Tolero, partneri…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Porto Tolero povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Svaki članak napisan na Porto Tolero portalu je vlasništvo samog autora članka osim ukoliko nije drugačije naznačeno.

Vanjski linkovi na RMH

Porto Tolero sadrži linkove na web stranice izvan vlastitih stranica.

Porto Tolero linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.